FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Cavalli a semnat cu Gloria Bistriţa pe 2 ani şi jumătate

sursa: getty images
sursa: getty images

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 15:01

Deşi au mai rămas numai cîteva zile pînă la reluarea campionatului, Gloria Bistriţa continuă să se întărească. Jean Pădureanu a reuşit astăzi un nou transfer important, aducîndu-l pe atacantul italian Simone Cavalli, în vîrstă de 32 de ani.

Fotbalistul italian a evoluat ultima oară sub formă de împrumut la Mantova, echipă din liga a doua italiană. El a jucat şi în Serie A, făcîndu-şi debutul în prima ligă în 2005, pentru Cesena, în meciul cu AS Roma.

Simone Cavalli a jucat pentru echipele Modena, Montevarchi, Carrarese, Chievo, Messina, Teramo, Cesena, Reggina, Vicenza, Bari, Frosinone şi Mantova. Italianul a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu echipa lui jean Pădureanu.

Formaţia bistriţeană caută încă înlocuitori pentru brazilianul Junior Moraes, plecat în această iarnă în Ucraina. "Am în vedere trei vîrfuri, dar iau numai două. Un român şi doi străini. Pînă nu le bat în cuie nu pot spune de unde sînt. Cel român este un jucător care a promis odată foarte mult, un jucător masiv", a spus Pădureanu la finalul Adunării Generale a Ligii, de ieri.

Jucătorul român la care s-a referit Jean Pădureanu este Ionuţ Bîlbă, atacantul urmînd să semneze un contract în zilele viitoare

CITEŞTE MAI MULTE ŞTIRI DIN LIGA 1 PE CATEGORIE!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
misulet
misulet  •  22 Februarie 2011, 20:25

Nu va face stie cine ce

re.mus
re.mus  •  22 Februarie 2011, 16:44

Bravo lor! Succes Gloria!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează