FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

UPDATE Mirel Rădoi, forțat să scoată un fotbalist de pe listă » A fost confirmat cu Covid-19

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 21:14 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 21:17

Viitorul și Dinamo se întâlnesc de la ora 21:00, iar formația lui Ruben de la Barrera este din nou afectată de coronavirus.

  • Partida Viitorul - Dinamo poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

UPDATE 21:00 

FRF a dezvăluit numele fotbalistului testat pozitiv cu Covid-19. E vorba de portarul Valentin Cojocaru (25 de ani), aflat și pe lista lui Mirel Rădoi pentru meciurile din noiembrie. 

Încă un caz de coronavirus la Viitorul

Formația din Ovidiu a anunțat sâmbătă seară că, în urma testărilor pentru coronavirus, un jucător a fost depistat pozitiv. Oficialii echipei patronate de Gică Hagi nu au dat mai multe detalii despre fotbalist și despre starea de sănătate a acestuia.

În urma unei noi testări Covid-19 în cadrul jucătorilor echipei noastre, a fost depistat, din păcate, un nou caz pozitiv. Toate celelalte teste sunt negative
 – comunicat Viitorul

Constănțenii au avut probleme și etapa trecută, când au vrut să anuleze meciul cu Poli Iași ca urmare a celor 9 cazuri de COVID-19 din echipă. (Detalii AICI) Meciul s-a jucat, iar Viitorul a câștigat la „masa verde”, 3-0, după ce a căzut nocturna de la Iași.

Jucătorii lui Dinamo sunt negativi

Fotbaliștii lui Cosmin Contra au primit vești bune. Rezultatele testelor RT-PCR efectuate marți au sosit, toate fiind negative, au transmis sursele GSP. Jucătorii se pregătesc pentru partida de la Constanța de duminică. 

Pablo Cortacero are Covid-19

Dinamo a anunțat pe rețelele de socializare că Pablo Cortacero, acționarul majoritar al clubului, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu câteva zile. Acesta are simptome specifice și se află la spital de câteva zile, urmând tratamentul. Detalii AICI!

Viitorul - Dinamo, echipe probabile: 

Viitorul: 12. Cojocaru - 4. Dussaut, 23. V. Ghiță, 21. Dobroslavevici, 6. De Nooijer - 11. Fernandez, 28. Gaztanaga, 8. Casap - 20. Mățan, 42. Luckassen, 30. E. Fernandes
Rezerve: 1. Tordai, 2. Boboc, 7. G. Ganea, 19. Benzar, 26. Dănuleasa, 39. Stoian, 80. Pitu, 97. Grosu, 99. Bodișteanu
Antrenor: Ruben Barrera

Dinamo: 33. Rene - 21. Gonzalez, 66. Puljici, 27. R. Grigore, 18. I. Lopez - 8. P. Anton, 55. Gol - 98. Mihaiu, 7. Camara, 22. Sorescu - 17. Nemec
Rezerve: 1. Mejias, 6. Ehmann, 9. Magaye, 10. Borja Valle, 28. V. Borcea, 31. Fabbrini, 32. G. Crețu, 35. Abdoulaye, 75. Aleix Garcia
Antrenor: Cosmin Contra

Stadion: Complex Academia Gheorghe Hagi, Ovidiu 
Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

VIDEO. Viitorul - Dinamo, șansa lui Contra să iasă din criză

Citește mai multe știri din Liga 1:

Sorin Cârțu a răbufnit în direct la TV! Oficialul Craiovei a jignit un fost arbitru: „Măi râsule! Ai făcut japcă!”

Lovitură pentru FCSB? Laurențiu Reghecampf, în negocieri cu un club din Liga 1!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2146208208751563
Costel Plugariu  •  08 Noiembrie 2020, 14:19

Abia asteapta un motiv ca sa nu joace iar Dinamo ! Vai de capul lor de profesionisti...

dora
dora  •  08 Noiembrie 2020, 13:44

Echipele probabile sunt facute, de obicei, cu 2-3 zile inainte de meci. De exemplu la ultimul meci al Craiovei era dat titular Bancu ce fusese depistat pozitiv in preziua meciului. Daca clubul nu face publice cazul / cazurile e greu pentru gazetari sa afle cine este pozitivul.

firstplace
firstplace  •  08 Noiembrie 2020, 13:21

fara suparare dar sunteti total neprofesionisti. este chiar asa de greu sa verificati cine sunt jucatorii de la viitorul care au covid? va uitati cine juca de obicei si cum nu mai joaca. este simplu. doar nu o sa fac eu asta. pai din ce vad toti jucatorii de baza sunt acolo,doar ca eu nu sunt expert in echipa viitorului si poate ma insel.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează