FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Sorin Cârțu a răbufnit în direct la TV! Oficialul Craiovei a jignit un fost arbitru: „Măi râsule! Ai făcut japcă!”

Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 20:41 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 21:44

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele Universității Craiova, a avut o reacție deplasată la adresa fostului arbitru Constantin Zotta.

La finalul meciului pierdut de CS U Craiova cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, Cârțu a intervenit în direct la TV Telekom Sport. Oficialul oltenilor a fost iritat de discuțiile care aveau loc în studio, cu privire la penalty-ul din care dâmbovițenii au obținut victoria.

„Ăla e penalty? O luaţi razna? Trebuia să ia Florea galben şi lovitură liberă pentru noi. Ce dracu'? Dacă ăsta e pealty, nu-mi mai da telefon. Înseamnă că-mi subapreciaţi inteligenţa. Nu vorbiţi cu mine dacă ăsta e penalty, vorbiţi cu alţi fraieri, că eu nu sunt fraier în fotbal. Să vedem ce spun specialiştii”, a declarat inițial Cârțu.

Sorin Cârțu, deranjat de Zotta

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă i-a cerut opinia pe subiect fostului arbitru Constantin Zotta, prezent în studio, moment în care spiritele s-au încins și mai tare. „Tu vorbeşti cu Zotta? Când era la Bistriţa, el dădea penalty-ul, că-i dădea Jean Pădureanu banii. Ce dracu' mi-l pui pe Zotta? Vorbim de el în fotbal, despre ce a făcut Zotta cu arbitrajul?”, a spus Cârțu, tăios.

Zotta a reacționat: „Păi, şi tu, Sorine, ce ai făcut în anumite meciuri?”.

Replica fostului arbitru l-a deranjat și mai tare pe Cârțu: „Noi ne punem în balanţă, măi râsule? Tu mă întrebi pe mine ce am făcut eu în fotbal faţă de tine? Tu eşti specialist? Tu ai distrus arbitrajul cu câtă japcă ai făcut. Tu nu mă judeci, nu am ajuns să mă judeci tu. Nici nu ai cum”.

Cârțu a mai avut o ieșire nervoasă în aceeași seară, însă la o altă televiziune. În direct la emisiunea „Digi Sport Special”, președintele Craiovei a criticat faptul că fotbaliștii infectați cu COVID-19, dar asimptomatici, nu pot juca. 

„Bancu are COVID-19! Dar el este pozitiv, nu bolnav! În țara asta ați văzut cum se dau rezultatele... Spun că sunt 10000 de pozitivi. Păi spune-ne câți sunt bolnavi și câți rămân pozitivi. Așa e și cu Bancu. El nu are simptome. Toată lumea spune că dacă ai COVID nu trebuie să joci pentru că așa sunt comenzile! Am luat-o razna toți! Am înnebunit” - mai multe detalii AICI

VIDEO. Emil Săndoi: „Îmi pare rău pentru Craiova, dar mă bucur pentru cele trei puncte!”

Citește mai multe știri despre Craiova:

Lovitură pentru FCSB? Laurențiu Reghecampf, în negocieri cu un club din Liga 1!

Pancu îl refuză pe Rotaru: „Nu sunt pregătit să mă bat la titlu”. Ce variante mai are Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  08 Noiembrie 2020, 16:47
Postat de sachealuzapacitu pe 08 Noiembrie 2020, 10:45

Minerule... tu tot pe sub pamant traiesti si azi... nu poti macani fara sa jignesti... eu nu am zis ca nu au fost avantajati in alte meciuri, ci ca nu poate unul ca Zotta sa vb despre corectitudine... cat despre faptul ca ai jucat in prima divizie... da-o dracu ca e gogonata rau... du-te la scoala, ratusco, si de data asta, termin-o...

Băi, eu când ti-am zis că ești prost,nu te-am jignit,am jignit noțiunea de "prost".Pentru orizontul tău cultural,era o laudă nu o jignire.Si apropos de creșterea prazului,te asigur că am mai multă vacanță decât te-ai scalambait tu la așa zisa ta școală!!!Am înțeles că te autointitulezi zăpăcit, despre ce vorbim.***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leontin7777
leontin7777  •  08 Noiembrie 2020, 13:00

Cârțu a fost un Picasso la Craiova Maxima...ptr cei care nici nu erau născuți pe atunci, dar scriu si ei pe aici, precum MM-ul pe site -uri....

735681093223958
Ionel Potec  •  08 Noiembrie 2020, 11:56
Postat de deusdat pe 08 Noiembrie 2020, 11:27

Sorinaccio a uitat cum a luat campionatul în 1991 ;)

Ba esti prost? Cum a luat campionatul? Intr-o competitie in care dinamo fura ca in codru scotea golgheteri europeni cam cum vroiai sa joace? E ca si cum pe tine te ataca unul cu un cutit si tu te aperi cu miinile goale asa e corect?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează