FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ce a declarat Burleanu după Comitetul Executiv: "Viitorul n-a susținut aprobarea clasamentului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 16:44

Comitetul Executiv al FRF a stabilit astăzi data la care va începe noul sezon din Liga 1. Astfel, echipele din primul eșalon vor începe treaba la 15 iulie.

"S-a stabilit ca data de începere a următorului sezon să fie 15 iulie. Modificarea sistemului competiţional se va discuta tot pe data de 5 iunie", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Șeful FRF a vorbit și despre motivul pentru care nu s-au omologat până acum rezultatele din play-off-ul Ligii 1, lucru dorit insistent de FCSB: "Viitorul nu a susţinut aprobarea clasamentului parţial, ci să aşteptăm finalul campionatului. FCSB a susţinut că ea este campioană.

LPF a precizat că a cerut aprobarea clasamentului parţial la cererea FCSB. Comitetul Executiv aprobă clasamentul final, adică clasamentul întregii competiţii. Aşadar acesta se va aproba pe 5 iunie, atunci când vom avea ultimul meci din play-out. În funcţie de ora de disputare a acestui joc, vom decide când ne vom întruni".

Citește și: EXCLUSIV // UPDATE Scandal uriaș la FRF » Burleanu l-a dat afară din ședința CEx pe Justin Ștefan: "Ce caracter are acest personaj care a ajuns să conducă destinele fotbalului românesc!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
gannicus2014
gannicus2014  •  26 Mai 2017, 19:54
Postat de genius pe 26 Mai 2017, 19:44

Ce inseamna timmm???? Un bâlbâit, cumva?

ala e prenumele ... numele de familie e Pitt , ca al actorului

timmm
timmm  •  26 Mai 2017, 19:45
Postat de genius pe 26 Mai 2017, 19:44

Ce inseamna timmm???? Un bâlbâit, cumva?

Gigistul lati Prostius. Ave Prostius.

timmm
timmm  •  26 Mai 2017, 19:44
Postat de orlick pe 26 Mai 2017, 18:32

Omul ti-a explicat foarte clar, dar tot n-ai inteles. Asta e nivelul tau, nu trebuie sa te superi.

Uite ce zice ROAF Articolul 27 - Clasamente 1 Ierarhia valorică a echipelor participante în campionate se stabileşte prin cumularea punctelor pe toată durata desfăşurării competiţiei Ai priceput? Punctele pe toata durata competitiei. Viitorul are 2 puncte in plus. El a inteles. Tu?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează