FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ce caută acolo?! Hagi negociază vânzarea unui titular, dar destinația e complet ciudată » Clubul a fost implicat într-un scandal imens de trucare de meciuri!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 12:19

Gică Hagi negociază transferul atacantului Aurelian Chițu în Coreea de Sud, la Daejeon, formație din Liga a 2-a!

Campioana României se află în tratative avansate pentru vânzarea atacantului de 27 de ani, anunță site-ul celor de la FC Viitorul.

Chițu și-a prelungit recent contractul cu formația lui Gică Hagi pentru încă doi ani. De-a lungul carierei, Chițu a mai jucat la PAS Giannina și Astra și a revenit la Viitorul în iulie 2015. În acest sezon are 25 de meciuri în Liga 1 și 5 goluri.

1.200.000 €este cota lui Chițu, potrivit transfermarkt.de

Dacă trativele se vor finaliza, va fi pentru a doua oară când Hagi îl vinde pe Chițu. Atacantul a fost cedat în iulie 2013 la Valenciennes, pentru 700.000 de euro, plecând gratis de la formația franceză în august 2014.

După trei etape, Daejeon este pe locul 6 în Liga a 2-a din Coreea de Sud.

La Daejeon Citizen evoluează Pedro Henrique, fost atacant la Poli Timișoara. Chițu ar deveni al treilea străin din echipă. Clubul are 21 de ani vechime și este deținut de orașul Daejeon, cu o populație de 1,5 milioane de locuitori. 

Scandal cu trucare de meciuri

În 2011, 10 jucătorii din Coreea de Sud au fost suspendați pe viață pentru trucarea de meciuri, unul dintre ei primind 110.000 de dolari pentru a truca partida cu Pohang Steelers, 0-3, ulterior împărțind banii cu colegii săi. Opt dintre acești jucători erau legitimați la Daejeon Citizen.

Scandalul, cel mai mare din istoria fotbalului sud-coreean, a fost legat și de cazul unui fotbalist de Liga a 3-a găsit mort într-o cameră de hotel în 2011. Acesta s-a sinucis și a lăsat un bilet de adio în care vorbea de trucare de meciuri. La câteva luni, un antrenor de primă Ligă s-a sinucis și el, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare!

5.450.000 €este valoarea lotului celor de la Daejeon

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  22 Martie 2018, 19:52

Ce cauta Chitu la un club implicat in trucare de ***?Cum ce cauta?Pai l-au *** *** ca e "***" la *** de ***!I-au *** "*** de ***"din ultimul meci-cel din play off- cu fcsb-ul!Asa de "frumos"a fost acel blat-deja obisnuit!Bineinteles ca nimeni nu a comentat atunci declaratia lui Hagi de dupa meci:"Uneori suntem nevoiti sa facem lucruri care nu ne plac"!Nici noua nu ne plac domnu Hagi,dar daca lui finul tau ii plac!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  22 Martie 2018, 13:29

G.Hagi este inepuizabil in a-si arata desteptaciunea...

alexonex
alexonex  •  22 Martie 2018, 13:13

Citind doar titlul eram convins ca vrea sa il vanda la CFR...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează