FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ce a făcut Dan Petrescu sâmbătă seară, în timp ce FCSB pierdea titlul: „Atunci a «căzut» hotelul!”

Dan Petrescu, 54 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, le-a spus jucătorilor lui că nu s-a uitat la meciul dintre FC Voluntari și FCSB (2-2).
Dan Petrescu, 54 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, le-a spus jucătorilor lui că nu s-a uitat la meciul dintre FC Voluntari și FCSB (2-2).

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 17:28 / Actualizat marti, 17 mai 2022 17:49

Dan Petrescu, 54 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, le-a spus jucătorilor lui că nu s-a uitat la meciul dintre FC Voluntari și FCSB (2-2). După pasul greșit făcut de roș-albaștri, ardelenii au cucerit a doua zi al 5-lea titlu consecutiv, în urma victoriei obținute cu CS Universitatea Craiova, scor 2-1.

Dezvăluirea a fost făcută de Andrei Burcă, stoperul CFR-ului care a povestit și cum au trăit jucătorii campioanei remiza dintre FC Voluntari și FCSB și mai ales golul egalizator marcat, din ofsaid, de Cristian Costin în minutul 88.

În loc să se uite la rivala FCSB, Petrescu le-a transmis fotbaliștilor ca urmărea partida din Serie A AS Roma - Venezia (1-1).

Dan Petrescu, după FC Voluntari - FCSB 2-2, către jucătorii lui: „Bă, ce ați făcut aseară?!”

Noi, jucătorii, ne-am strâns câțiva într-o cameră. A fost nebunie! La 2-2 a «căzut» hotelul. Chiar ne-am bucurat foarte mult, am ieșit toți pe hol la sfârșit.

Cu Mister Dan Petrescu am vorbit a doua zi dimineață. «Bă, dar ce ați făcut aseară?!», ne-a întrebat. Am zis: «Păi, Mister, ne-am bucurat și noi». «Păi, nu știu, că eu mă uitam la Roma. Nu pot să mă uit la meciurile rivalei». «Stai liniștit, Mister, ne-am bucurat noi»”, a declarat Burcă la Pro Arena.

VIDEO. CFR Cluj este din nou campioană! Imagini cu bucuria din Gruia

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Ies la iveală detalii incredibile din decisivul CFR Cluj - Universitatea Craiova: „A intrat pe teren cu fisură”
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1
Ies la iveală detalii incredibile din decisivul CFR Cluj - Universitatea Craiova: „A intrat pe teren cu fisură”
„CFR are pedigree, e o forță!
CFR CLUJ
„CFR are pedigree, e o forță!" » Fostul căpitan al clujenilor explică succesul echipei lui Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
2972243196184169
Daniel Claudiu Sanda  •  18 Mai 2022, 08:47

Aici Petrescu plange cu muci!!!!!!!!!!!Incredibil!!!!!!!!

steaualiga1
steaualiga1  •  18 Mai 2022, 06:51
Postat de blatistu49 pe 17 Mai 2022, 19:27

Respect Voluntar atita tam tam fac cu Ofsaid ul care nici nu a axistat dar la TANASE tac plus citeva nesemnalizate ptr Gigi

Ce meci ai vazut, blatist amarat!!!??? Ofsaid e si la minus 2 mm si la 2m dar pentru asta trebuie sa ai ochi si sa te pricepi putin la jocul de fotbal ori tu n-ai de niciunele...ba ai. FRUSTRARE...

steaualiga1
steaualiga1  •  18 Mai 2022, 06:46
Postat de aurelianionut pe 17 Mai 2022, 19:19

Echipa asta plina de pușcăriași,cu pușcăriași și în galerie face atâta tam-tam pentru ofside-ul ăla minuscul.Echipa asta,asta care a furat de a rupt de când e jucareaua lui Telemea șef.Mie mi.ar fi rușine să încurajez bătaia asta de joc.Nici FCSB nici aia din B nu sunt Steaua.De fapt,nu mai avem echipe originale,că sa zic așa..toate sunt niste nenorociri mâncătoare de bani publici.Zic asta,pentru că acești îmbuibați de patroni fura groaznic de mult,dar se numesc privați.mi.e scârbă.***.***.

Sa-ti fie. De tine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează