FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1

Ies la iveală detalii incredibile din decisivul CFR Cluj - Universitatea Craiova: „A intrat pe teren cu fisură”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 14:53 / Actualizat marti, 17 mai 2022 17:27

CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, după 2-1 cu CS Universitatea Craiova, meci în care unii elevi ai lui Dan Petrescu au făcut eforturi pentru a juca. 

Cristi Balaj, președintele clubului, a dezvăluit că portarul croat Karlo Letica (25 de ani) a jucat având o fisură la mâna stânga. 

Al treilea fotbalist care își anunță plecarea de la CFR după câștigarea titlului: „Chiar îmi doresc să fac asta”
CFR CLUJ
Al treilea fotbalist care își anunță plecarea de la CFR după câștigarea titlului: „Chiar îmi doresc să fac asta”

Karlo Letica a jucat având fisură la mână, în CFR Cluj – CSU Craiova 

„CFR Cluj a început acest meci cum nu a început niciun alt meci. Jucătorii au fost atât de motivați încât nu i-am recunoscut. Sunt impresionat de modul în care s-au dăruit. Sunt curios câți kilometri au parcurs.

Am avut spre exemplu emoții la Letica. Puțină lume știe, sau doar noi cei din anturajul clubului știm, că Letica a jucat cu fisură la nivelul palmei stângi. A avut o fisură minoră care îl deranjează ”, a spus Cristi Balaj, potrivit playsport.

Karlo Letica a fost unul dintre cei mai slabi fotbaliști ai campioanei României în meciul decisiv cu CSU Craiova. Portarul croat a bâlbâit mai multe mingi în prima repriză, fiind nesigur pe mai toate ieșirile. Șansa lui a fost lipsa de inspirație a atacanților adverși. 

6a fost nota primit de Letica în Gazeta Sporturilor, pentru prestația din CFR - CSU Craiova 2-1

Venit în octombrie 2021, liber de contract, Letica a bifat 4 partide în acest sezon de Liga 1, toate în play-off. 

CFR e un club care se apropie încet de cluburile cu tradiție. Am văzut chiar la voi, în Gazetă, niște topuri. Mai are patru trofee să egaleze Rapidul! O să-l depășească, în curând. CFR a devenit o forță, un club important unde, dacă ajungi, știi că obiectivul e să fii primul. Asta înseamnă ceva, e ca la cluburile mari. Eu cred că e posibil orice pentru această echipă. Hai să ne gândim, dacă nu era campionatul cu play-off, câte puncte erau între ea și FCSB? Parcă 14, nu? E enorm. Asta înseamnă că da, e posibil să câștige un al 6-lea titlu la rând. Eu, oricum, le transmit felicitări și că aștept la anul un nou titlu

– Gabriel Mureșan, fost jucător la CFR Cluj 

VIDEO Helmut Duckadam, concluzii după un nou titlu câștigat de CFR: „FCSB a făcut multe greșeli și probabil o să mai facă”

Citește și:

Cornel Dinu atacă CFR Cluj după un nou titlu în Liga 1: „A câștigat chiorul în țara orbilor. Are un joc meschin”

Petrescu pune condiții! Anunț drastic la petrecerea de titlu, chiar în fața patronului Varga: „Investiți pentru Ligă sau plec iar!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
wrx.
wrx.  •  17 Mai 2022, 20:30

Deci și “fisurati”, clujenii i-au umilit pe mogosenii lui Rotaru

103583835655825
Ion Alexe  •  17 Mai 2022, 18:56
Postat de planetfun pe 17 Mai 2022, 18:20

PSDul sa traiasca, cefereu sa creasca !

Sa traiasca sa mai dea , acum s-a facut anuntul pe prma sport , partidul va asigura un buget din surse proprii de peste 21 mil . + tv + frf + uefa + sponsori = 50 mil . !!! / 22-23 ...de neoprit in RO !

cfrinho
cfrinho  •  17 Mai 2022, 18:40
Postat de vicecampioaie_de_7_ani pe 17 Mai 2022, 18:26

Slab portar !! Daca CFR il avea pe Arla erau campioni de 2 luni !!

Nu e slab, a fost si el putin emotionat la ultimul meci, dar e de calitate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează