FOTBAL  »  Superliga  »  CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI

Președintele Consiliului Județean Cluj, mesaj incredibil după titlul câștigat de CFR: „A sosit momentul să câștige Liga Campionilor”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 21:06 / Actualizat luni, 16 mai 2022 21:39

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a postat un mesaj incredibil pe pagina sa de Facebook, după titlul câștigat de CFR Cluj. Acesta crede că, dacă ar primi finanțare din bani publici, trupa lui Dan Petrescu ar câștiga Liga Campionilor.

Tișe i-a felicitat pe ardeleni pentru al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1 și le cere autorităților locale să investească în echipă și să creeze o infrastructură cu care CFR să câștige Liga Campionilor.

Analiza erorilor de arbitraj are o concluzie surprinzătoare: dacă am fi avut VAR, CFR n-ar fi fost campioană!
ARBITRAJ
Analiza erorilor de arbitraj are o concluzie surprinzătoare: dacă am fi avut VAR, CFR n-ar fi fost campioană!

„Clujul are campionii României la fotbal - CFR 1907 Cluj.  Felicitări echipei, antrenorului, întregului staff, dar și patronilor și finanțatorilor acestui club care, în ultimii 5 ani au făcut cinste Clujului și clujenilor. Este doar meritul vostru, în totalitate.

Regret că legislația din România nu permite finanțarea unei echipe de fotbal, chiar private, dacă acest lucru este dorit de către comunitate. Dincolo de simpatiile fiecărui clujean, dincolo de vorbele spuse de unii sau de alții, rămân peste toate performanța și valoarea voastră demonstrată. 

Cred că a sosit momentul ca la nivelul Clujului să abordăm matur și responsabil susținerea sportului în general, și a fotbalului în special. Cred că a sosit momentul să ne întrebăm dacă județul Cluj nu ar putea avea o echipa de Champions League și care, în câțiva ani, să poată câștiga acestă competiție”,a fost mesajul lui Alin Tișe pe pagina sa de Facebook.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Clujul poate avea performanță europeană la nivelul cel mai înalt”

Acesta și-a continuat discursul incredibil, fiind convins că, dacă toată comunitatea din Cluj se alătură lui CFR Cluj, ardelenii vor câștiga Liga Campionilor.

Să ne întrebăm dacă acest județ poate susține două echipe care sa facă performanță sau se impune o abordare pragmatică, fără ipocrizie în care comunitatea clujeană să investească intr-o singură forță fotbalistică care să poată câștiga Champions League. 

Să ne întrebăm dacă nu putem pune împreună, în comun, întreaga infrastructură sportivă și cu resursele acestei comunități – private/publice să ajungem în vârf. Cred că vom putea ajunge la această performanță deplină când vom aborda responsabil, fără patimă și fără ipocrizie, acest subiect și ne vom stabili ținte mărețe pe care această comunitate să le susțină. 

Nu știu dacă suntem pregătiți cu toții să facem acest lucru și dacă, raționamentele de diverse forme nu ne împiedică. Cred însă, că dincolo de toate astea, Clujul poate avea performanță europeană la nivelul cel mai înalt doar dacă întreaga comunitate devine parte la un proiect matur, responsabil și în interesul nostru local. Ar fi un proiect unic pentru România. 

Știu că voi avea nenumărate opinii, critici poate chiar susțineri ale acestui mesaj. Chiar și asta ar fi un câștig foarte mare întrucât ne asumăm public fără ipocrizie o discuție aplicată despre cum putem noi ca și comunitate clujeana sa câștigam Champions League.

- Alin Tișe, președinte Consiliul Județean Cluj

Citește și: 

George Țucudean, ironii către rivalii de la „U”, după un nou titlu al lui CFR: „La Cluj, Revelionul este în mai. Așa se mai bucură și ei de artificii”
CFR, campioana României
George Țucudean, ironii către rivalii de la „U”, după un nou titlu al lui CFR: „La Cluj, Revelionul este în mai. Așa se mai bucură și ei de artificii”
Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB » Cum a arătat petrecerea de titlu a „feroviarilor”
CFR, campioana României
Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB » Cum a arătat petrecerea de titlu a „feroviarilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1740017484
Bleotu Gheorghe  •  17 Mai 2022, 19:21

Daca nu te pricepi,....... Taci din gura!!! Numai prostii spui!!!

279602929186838
Billy Bilciurescu  •  17 Mai 2022, 16:43

STAI *** JOS CA TE DOR GENUNCHI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  17 Mai 2022, 11:33
Postat de boribgue pe 16 Mai 2022, 23:03

Bravo, domnu' presedinte! Un sincer si calduros bravo!!! Va mai recomand si o echipa de Formula 1! Nu, nu una, doua echipe F1, domn presedinte, sa fim siguri ca luam campionatul mondial! Cfr, campiona UCL, Universitatea Cluj, campioana EL! Daca se poate sa mai bagati o echipa, pentru Conference... Doamne, ce minte luminata! Felicitari!

Virușii Verzi sînt tocmai buni pentru Conference ... dacă or mai ființa, lol.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close