FOTBAL  »  Superliga  »  CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI

George Țucudean, ironii către rivalii de la „U”, după un nou titlu al lui CFR: „La Cluj, Revelionul este în mai. Așa se mai bucură și ei de artificii”

George Țucudean
Foto: Imago
George Țucudean Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 19:46 / Actualizat luni, 16 mai 2022 20:48

George Țucudean (31 de ani), fostul jucător al celor de la CFR Cluj, i-a înțepat pe rivalii de la U Cluj, după ce „feroviarii” au câștigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1.

Țucudean, retras de un an și jumătate din activitate după ce a avut probleme medicale la inimă, a ținut să-și felicite foștii colegi de la CFR pentru un nou titlu de campioni și i-a ironizat pe marii rivali din Cluj, cei de la Universitatea. 

Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB » Cum a arătat petrecerea de titlu a „feroviarilor”
CFR, campioana României
Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB » Cum a arătat petrecerea de titlu a „feroviarilor”

„Așa de tare m-am bucurat pentru ei! Și să știi că am început să sărbătoresc încă de alaltăieri. Gândește-te, când a încurcat Dinamo pe Steaua și a bătut cu 2-1, în „Ștefan cel Mare”, apoi, când eram la Viitorul și i-a încurcat, din nou, Dinamo pe Steaua, tot 2-1, cu două penalty-uri pe Național Arena, după s-au încurcat din nou, când eram la CFR, parcă într-un meci la Iași. 

Acum s-au încurcat singuri. Mă bucur mult pentru băieții de la Cluj, am ținut legătura cu mulți dintre ei. În meciurile astea mari, importante, în momentele grele, se vede valoarea echipei, maturitatea, experiența. A rămas un nucleu de jucători care are aceste atribute. E simplu, ăsta e secretul! 

Noi aveam o vorbă în Gruia. La Cluj, Revelionul e în mai. Că atunci ne bucurăm. În afară de Untold, când ia CFR-ul titlul mai sunt artificii în Cluj. Așa se mai bucură și rivalii din oraș”, a declarat George Țucudean potrivit playsport.

3 titluride campion are Țucudean cu CFR Cluj

George Țucudean nu o uită pe FCSB: „Cum poate să câștige titlul cu jucători care, până acum, n-au luat niciun campionat”

Țucudean, care a jucat și la FCSB, a vorbit despre motivele pentru care roș-albaștrii au pierdut titlul pentru al 7-lea an la rând. Ultima dată când FCSB se încununa campioană era în 2015, iar Țucudean era în lotul bucureștenilor.

„N-au jucători cu experiență. Cum poate să câștige titlul cu jucători care, până acum, n-au luat niciun campionat sau n-au jucat în meciuri cu miză foarte mare? E greu! Ok, sunt valoroși, e clar, însă trebuie să crești pe lângă jucători cu experiență. Eu, când am ajuns la Dinamo, erau niște elefanți în vestiar. Și, după ce stai cu ei, respiri ca ei!”, a mai precizat Țucudean. 

VIDEO Fostul arbitru Adrian Porumboiu l-a atacat pe Balaj după CFR Cluj - CSU Craiova 2-1: „Ce a spus e lipsit de bun simț!”

Citește alte știri din Liga 1:

Hagi, reacție rapidă după ce Becali a recunoscut că FCSB a fost BLAT cu Viitorul » Comunicatul „Regelui”: „Lucrurile sunt foarte clare!”
FARUL
Hagi, reacție rapidă după ce Becali a recunoscut că FCSB a fost BLAT cu Viitorul » Comunicatul „Regelui”: „Lucrurile sunt foarte clare!”
Dinamoviștii sunt încrezători înainte de barajul cu U Cluj: „Nu avem voie să pierdem”
Dinamo
Dinamoviștii sunt încrezători înainte de barajul cu U Cluj: „Nu avem voie să pierdem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
luisharcsa
luisharcsa  •  17 Mai 2022, 09:14
Postat de balotelli pe 16 Mai 2022, 22:34

Țucudean, simpatic și destul de elegant, de altfel, crede că lucrurile stau ca acum 10-15 ani, când vorbește de rivalitate la Cluj. S-a cam stins. S-a fumat. Are impresia că aici e ca între Dinamo și FCSB. Rivalitate:)) Între cine și cine? Deja suntem atât de departe, că nici nu ne mai întristăm când CFR mai ia un titlu, un trofeu. A ruginit rău și rivalitatea asta. Nu mai e ce-a fost. Când încă mai credeam în ea, m-am trezit singur. Nu mai interesează pe mai nimeni. Ca dovadă: Zero reacții la articolu' ăsta de 2 bani. Forza U. Felicitări, CFR.

Nici nu ar trebui sa fie dusmanie doar rivalitate sportiva

vasileroaita
vasileroaita  •  17 Mai 2022, 07:09

Ar fi foarte bine să existe rivalitate între CFR și U Cluj! În prima ligă!! Și numai pe teren!!! Baftă, U! Felicitări CFR!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  17 Mai 2022, 02:09

Bravo malagambistule... Ai prins si tu viata!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează