FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce i-a lipsit lui Nicolae Dică în cariera de fotbalist: „Jucam lejer la Real Madrid sau Barcelona”

Nicolae Dică, jucător la Steaua București
Nicolae Dică, jucător la Steaua București

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 21:38

Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul lui FC Argeș, crede că ar fi putut juca fără probleme la Real Madrid sau Barcelona, dacă ar fi fost mai rapid.

Fostul atacant a fost unul dintre jucătorii reprezentativi ai FCSB-ului, în perioada 2004-2008 și, un alt stelist i-a transmis că ar fi putut ajunge la unul dintre cele mai mari cluburi din lume.

„Mi-a zis Adi Ilie că dacă aveam şi viteză jucam lejer la Real Madrid sau Barcelona”, a spus Nicolae Dică, la TV Telekom Sport.

În străinătate, Dică a jucat la Catania (Italia), Iraklis (Grecia) și Manisaspor (Turcia).

3 titluri de campion al României are Nicolae Dică (în 2005 și 2006 cu FCSB și în 2010 cu CFR Cluj)

VEZI ȘI:

Nicolae Dică știe ce trebuie să facă Ianis Hagi pentru a ajunge la Barcelona: „Abia apoi poate spera să joace la cluburile mari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  08 Iulie 2019, 19:40

Soarecele beat cauta pisica sa o manance ! Oare de ce nu o fi jucat Ilie la Real,daca tot o face pe filozoful.Ha,Ha.Doua ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2082916938655047
John Blackstar  •  08 Iulie 2019, 11:21

*** , toata lumea il injura la meciuri , era un jucator bunicel dar inconstant...un meci bunicel 5proaste , 1bun 10 proaste ...*** daca zice ca ar fi putut juca la real.....a facut adi ilie misto de el si asta a dat-o de buna in presa , doar cu viteza in plus si sarea de la catania la Real ? :)))) cu viteza lui usain bolt probabil dar cu fotbalul care il stia dica ajungea maxim la fiorentina :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

0kay
0kay  •  08 Iulie 2019, 09:49
Postat de fara_pista pe 08 Iulie 2019, 08:52

Pricepuți băieți pe-acilea... Așa e! La urma urmelor, ce-a făcut crăcănatul ăsta? 32 de meciuri la națională și 9 goluri... 54 de goluri în primii 4 ani la Steaua... Doi ani foarte buni la Viitorul, când alții se transferă la echipe de liga a patra, susținute de primării... Și, ce, Adrian Ilie știe ce e ăla fotbal? Să-i asculte pe legoolas, bisisisica și Okay, acești corifei ai bătutului bășicii...

nu trebuie sa fii compozitor , ca sa asculti si sa apreciezi muzica clasica , si nu trebuie sa fii fotbalist ca sa apreciezi un jucator . fiindca aceasta nulitate a jucat din anul 2004 , e un jucator FCSB cu pretentii de barcelona si real madrid .54 de goluri in 4 ani , daca am impartit corect , 13, 5 goluri pe sezon ca atacant . media e de 20 de goluri in romania si peste 30 in tarile unde se joaca fotbal. dar cand esti "fara_pista " sau" *** " sau "fara minte " , te apuci sa postezi , ca sa te bagi in seama .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close