FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce lovitură de ultimă oră a încercat Becali: "Impresarii lui au fost azi la palat. Le-am zis că le dau banii doar dacă duminică va juca invers"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 20:09

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a dezvăluit că a intenționat să-l transfere chiar astăzi pe Carlos Fortes (23 de ani), atacantul celor de la Gaz Metan Mediaș, adversara de duminică din Liga 1.

Patronul roș-albaștrilor își continuă astfel tradiția de a oferta fotbaliști ai următoarei echipe pe care o va întâlni în campionat.

"Nu vreau să spun nimic despre cine mi-a plăcut de la Gaz Metan. Apoi spuneți că vorbesc iar înainte de meciul direct.

Impresarii lui Fortes au fost azi la mine la Palat. Au spus niște sume. Le-am spus că dau acea sumă doar dacă duminică joacă invers, adică la mine în echipă nu la Gaz Metan. Eu ce era să fac? Eu spun adevărul. Le-am spus să facem actele repede să devină jucătorul FCSB-ului. Impresarii mi-au spus că nu sunt de acord și că vor ca jucătorul să joace 6 luni la Mediaș. Bine, atunci să fiți sănătoși, vorbim peste 6 luni!

Am spus că-l iau un an împrumut cu drept de cumpărare pe 5 ani. I-aș fi dat salariu bun. Îl puneam pe cântar să văd câte kilograme în plus are și dacă nu slăbește 5 kilograme i-aș fi luat jumătate din salariu.  Aleargă foarte lejer și mi-a plăcut că n-are niciun fel de emoție cu mingea la picior. El e jumătate fotbalistul lui Braga. Să vedem dacă vrea și Braga să-l dea", a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

3goluri a marcat Fortes în 3 meciuri pentru Gaz Metan

"Nu sunt de acord cu naturalizarea lui Fortes, eu am alte principii. Ce înseamnă asta? Facem ca Franța? Ești român, joci la naționala României. Nu e ură de rasă" Gigi Becali 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
1625009831073759
Gheorghe Sfintu  •  08 August 2018, 12:18

mai puscariasule chiar nu se uita nimeni cum corupi jucatorii,borfasul de la frf nu se ocupa de fotbsl? asa ai facut cu dinamo,cu iasi,

100002473541087
Danut Ognean  •  08 August 2018, 11:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  08 August 2018, 10:31

Ciobanul care se da mare credincios este un mare mincinos. Impresarul jucătorului de la mediaș sunt in portugalia nu au fost în bucurești ce spune ciobanul sunt povești dar daca face asa iar îl bate barbosu cu problema-n cap și termina de la 2 în jos.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează