FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce mai ştie Chiriţă? » "Reghe mi-a trimis mesaje de ameninţare! Să se gîndească bine înainte să mă dea în judecată" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 22:05

Iulian Chiriţă, naşul lui Laurenţiu Reghecamp, a mărturisit că a primit mesaje de ameninţare din partea tehnicianului Stelei, după ce a confirmat declaraţiile lui Cornel Dinu. Fostul tehnician al lui Dinamo a dezvăluit astăzi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor că Reghecampf ar fi încercat să aranjeze meciul dintre Bayern şi Cottbus, scor 3-1.

Citeşte şi: Reghe dat de gol: "Mi-a spus să-l sun pe Dinu ca să-l scape de problemele cu sîrbii"

"El mi-a trimis mesaje în care îmi spunea că o să mi se întîmple lucruri rele. L-am întrebat dacă mă ameninţă şi a dat-o la întors. Reghecampf să se gîndească bine dacă vrea să mă dea în judecată. Să se gîndească dacă merit sau nu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Cornel Dinu, dezvăluiri compromiţătoare despre Reghecampf: ”Luase 200.000 de euro ca să trîntească meciul cu Bayern”

Să vedem, poate ajung şi eu aşa după doi ani în România. Să îşi aducă aminte că lua ceasuri de 23 de euro de la turci din Antalya şi se lăuda că a dat 25.000 de euro pe ele", a spus IulianChiriţă la sportro.

Citeşte şi: EXCLUSIV GSP TV » Discuţie telefonică între Anamaria Prodan şi Iulian Chiriţă despre acuzaţiile lui Cornel Dinu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  06 Februarie 2013, 11:26
Postat de celtics pe 06 Februarie 2013, 02:11

ce sa i faci ma regheton..asa se intampla daca ti ai invatat prostituata sa stea doar cu gura deschisa...pe langa chestiile obisnuite cu jucatorii pe care i impresariaza,se mai intampla sa ragaie si cateva cuvinte si sa te dea in gat :(

Folclorista l-a bagat pe "teava" !

plischi
plischi  •  06 Februarie 2013, 07:51

nu trebuie uitat faptul ca ziua de azi are 24 de ore, pe cand cea de maine nu are sfarsit, pentru ca vine mereu altul identic dupa fiecare maine, in timp ce aceea de azi se transforma intr-un singur ieri, care are pretzul lui si trebuie platit.

celtics
celtics  •  06 Februarie 2013, 02:11

ce sa i faci ma regheton..asa se intampla daca ti ai invatat prostituata sa stea doar cu gura deschisa...pe langa chestiile obisnuite cu jucatorii pe care i impresariaza,se mai intampla sa ragaie si cateva cuvinte si sa te dea in gat :(

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close