FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

Ce nume ar da Victor Pițurcă noului stadion Steaua

Victor Pițurcă consideră că viitoarea arenă din Ghencea ar trebui să îi poarte numele lui Emerich Ienei +26   FOTO
Victor Pițurcă consideră că viitoarea arenă din Ghencea ar trebui să îi poarte numele lui Emerich Ienei

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 21:17

Victor Pițurcă (63 de ani) este de acord cu propunerea lui Anghel Iordănescu (70) de a numi noul stadion Ghencea, care se apropie de finalizare, drept „Stadionul Emerich Ienei”.

Anghel Iordănescu, proaspăt aniversat, consideră că stadionul ar trebui să îi poarte numele lui Emerich Ienei. Iar Victor Pițurcă este de acord. „Cred că nea Imi ar merita ca acest stadion să îi poarte numele. Are cea mai performanţă cu o echipă de club din România, exact cu Steaua, şi ar merita ca acest stadion să îi poarte numele”, a declarat acesta la TV Telekom Sport.

Anghel Iordănescu: „Poate domnul Emerich Ienei ar trebui să dea numele stadionului”

În ziua în care a împlinit 70 de ani, Anghel Iordănescu a propus două nume pentru viitoarea arenă din Ghencea: „Poate că domnul Emeric Ienei ar trebui să dea numele stadionului, poate Gheorghe Constantin, un alt mare nume din istoria acestui club”, a declarat acesta la PRO X.

Totodată, „Tata Puiu” e de părere că nimeni nu ar trebui să primească interzis pe „bijuteria” din Ghencea, nici chiar FCSB.

Caracteristici Stadion Ghencea

Dintre stadioanele care se află în construcție în București, arena Ghencea este în stadiul cel mai avansat. Noua „bijuterie” prinde contur pe zi ce trece și se anunță a deveni unul dintre cele mai atrăgătoare stadioane din România. Iată caracteristicile acestuia:

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 64.500.000 euro;
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

GALERIE FOTO. Cele mai noi imagini de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește mai multe știri despre stadionul Ghencea:

FCSB, șanse mari să evolueze pe stadionul Ghencea » Anunțul MTS: „Nu văd niciun fel de limitare”

Ar trebui să joace FCSB pe stadionul din Ghencea? Ce spune Nicolae Dică, fostul antrenor al lui Becali

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
wwerko80
wwerko80  •  06 Mai 2020, 12:59

De ce nu fac acelasi lucru ca in vest? Vind numele la un sponsor sa faca bani, isi mai scot din cheltuiala. E incredibil cat tam tam se face din cauza unui nume de stadion.

2990499740987972
Panait Corneliu Ferdinand  •  06 Mai 2020, 11:46

Ideea este una foarte corecta si buna. De ce nu si numele stadionului Arcul de Triumf să nu poarte numele de Ferdinand Arena. Imbecilii de politruci au dat numele stadionului Arcul de Triumf!! Socant...., de ce? Nu poți să dai un astfel de nume unei arhitecturi sportive , ci doar nume de personalitate marcanta a istoriei românești, așa că Ferdinand Arena, este numele cel mai elocvent. Ce spuneți? Le dăm politrucilor temă de analizat?

adi2008
adi2008  •  06 Mai 2020, 11:21

Daca stadionul e construit pe bani publici, publicul sa il boteze. Nu e stadionul lui Piturca si nici al lui Iordanescu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează