FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Ce planuri are Victor Pițurcă: „90% nu voi mai antrena acolo”

Ce planuri are Victor Pițurcă: „90% nu voi mai antrena acolo”
Ce planuri are Victor Pițurcă: „90% nu voi mai antrena acolo”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 18:58 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 19:25

Victor Pițurcă, 64 de ani, spune că nu dorește să mai antreneze în România. Ultima dată la Craiova, în sezonul 2019-2020, tehnicianul spune că a refuzat mai multe oferte care nu se ridicau la standardele sale.

„Este destul de dificil, eu nu am acceptat și nu o să accept echipe mici, de afară. Am avut oferte, dar le-am refuzat. În țară, 90% nu voi mai antrena. Asta este sigur.

Va fi mai dificil fiindcă nu prea mai antrenez de mult, iar echipele care se bat pentru titlu, pentru trofee, își doresc alt tip de antrenor, probabil”, a declarat Victor Pițurcă la AS.ro LIVE.

„Piţurcă ajută din umbră Steaua, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie.

Eu cred că dreptatea este de partea CSA Steaua. Din informaţiile pe care le am de la Talpan, aşa este. Am văzut o schimbare şi la Ilie Dumitrescu şi la Balint, Belodedici la fel. Recunosc echipa din Liga 3 ca fiind Steaua. Au avut anumite temeri, să fie de partea cealaltă. Situaţia va fi remediată, o să ştim cine are palmaresul şi toate celelate”
Adrian Bumbescu, acum antrenor la Centrul de copii și juniori de la Steaua, la Look Sport Live

Gură de oxigen pentru Dinamo și cluburile cu datorii! Decizia de ultimă oră anunțată de Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu lansează acuzații dure la adresa LPF: „Vor control pe arbitraj, pentru a-l tranzacționa în interesul vreunei echipe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  26 Februarie 2021, 07:21

*** Piturca e cel care a calificat nationala cand nu merita. In rest doar rautate romaneasca, plus prostia traditionala si inconfundabila.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

557359368547447
Florin Alexandru  •  25 Februarie 2021, 21:48

"Mare" antrenor Piturca asta ! Cum de nu stie nimeni asat ??!!

emil_ingura
emil_ingura  •  25 Februarie 2021, 21:18

Victor Piturca pentru noi este Dan Petrescu 2. Altu' care atunci cand juca impotriva Maltei, San Marino si alte echipe de semi-amatori venea cu "Jucam impotriva celui mai dificil adversar din grupa", "Nu mai exista echipe mici", "Stim ca adversarii au un atac foarte bun si vor pune presiune pe noi". Acest impostor cu mina de om sobru care nu ascundea decat incompetenta si slaba pregatire trebuia ejectat de mult din fotbalul profesionist.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează