FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-1

Ce promisiune i-a făcut Alcenat lui Tudorie la finalul meciului cu CFR

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 23:27

Alexandru Tudorie, marcatorul unicului gol al Stelei din meciul cu CFR Cluj, 1-1, a dezvăluit ce i-a transmis Alcenat după ce i-a pasat decisiv.

"Am început bine, apoi am avut un moment de relaxare și am primit gol. Cred că în partea a doua meritam să cîștigăm. Noi am încercat să ne dăruim, să avem atitudine și să ne facem jocul.

Toți jucătorii facem parte din acest grup și Mirel vrea ca toți să avem minute. I-am mulțumit lui Alcenat pentru pasă și mi-a spus că o să mă servească și la meciul următor. Îi așteptăm pe cei de la Partizan să vină", a spus Tudorie la Dolcesport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 Iulie 2015, 12:52

afara'i voxit gardu' inlauntru capu' gol ! sau unde dai si unde crapa. titlul spune auna, textu' alt harat haleste....

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  26 Iulie 2015, 11:47
Postat de satyricon pe 26 Iulie 2015, 02:39

Nici eu nu am nimic cu tine, dar golul lui Tudorie e gol de vârf, Tade cred că o dădea în porumb! Tade e puternic, luptă, dar nu prea le are cu fotbalul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  26 Iulie 2015, 02:39
Postat de rakanishu pe 26 Iulie 2015, 00:29

Bre Tudorie...nu am nimic cu tine, dar nu ai nici o treaba cu postul pe care esti "angajat", nu ai o demarcare, nu ti oameni dupa tine...mai uita-te si tu la Tade...

Nici eu nu am nimic cu tine, dar golul lui Tudorie e gol de vârf, Tade cred că o dădea în porumb! Tade e puternic, luptă, dar nu prea le are cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează