FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

VIDEO Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență

Hermannstadt a învins-o pe Dinamo, scor 3-0, în prima rundă din play-out-ul Superligii. Cei aproape 4.000 de „câini” prezenți în tribunele arenei din Sibiu și-au aplaudat favoriții. +10   FOTO
Hermannstadt a învins-o pe Dinamo, scor 3-0, în prima rundă din play-out-ul Superligii. Cei aproape 4.000 de „câini” prezenți în tribunele arenei din Sibiu și-au aplaudat favoriții.

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 20:40 / Actualizat luni, 18 martie 2024 13:19

Hermannstadt a învins-o pe Dinamo, scor 3-0, în prima rundă din play-out-ul Superligii. În ciuda scorului rușinos, cei aproape 4.000 de „câini” prezenți în tribunele arenei din Sibiu și-au aplaudat favoriții la final.

Dinamo a început cum nu se poate mai prost play-out-ul. Elevii lui Zeljko Kopic au fost de nerecunoscut la Sibiu, dominați la toate aspectele.

VIDEO. Ce s-a întâmplat la peluză, imediat după FC Hermannstadt - Dinamo

Singura bătălie câștigată de bucureșteni a fost cea din tribune. Aproape 4.000 de susținători ai „câinilor” au cântat din primul până în ultimul minut.

Imediat după fluierul final al lui Ovidiu Hațegan, fotbaliștii dinamoviști s-au îndreptat spre galerie. Reacția ultrașilor a fost una pozitivă. Și-au aplaudat favoriții și au scandat împreună.

Dani Iglesias și Răzvan Patriche au luat câte un steag al galeriei și l-au fluturat pe durata întregii interacțiuni.

„Galeria noastră a fost fantastică astăzi, trebuie să le mulțumim. Sunt mereu alături de noi. Au venit de la București într-un număr atât de mare. Ne pare rău” a fost reacția lui Răzvan Patriche, la „Fotbal Club” de la Digi Sport, imediat după meci.

Fair-play la final, incident în timpul meciului

În timpul meciului cu Hermannstadt, fanii lui Dinamo n-au ratat ocazia de a-i înțepa pe rivalii de la Rapid, în contextul arestării liderului galeriei, Liviu Ungurean, alias „Bocciu”.

„Ultraserie, nu interlopie” este unul dintre mesajele afișate de ultrașii dinamoviști. Altul, „Pistoalele vișini”, este o aluzie ironică la faptul că oamenii legii au descoperit în cadrul perchezițiilor făcute la mai multe adrese pistoale, puști, materiale pirotehnice și sume importante de bani.

Iar greșeala de scriere „vișini” este o trimitere la celebrul „rateu” al unei facțiuni a galeriei Rapidului, care s-a autointitulat „Diavolii Vișini”. Se întâmpla la începutul anilor 2000.

Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență

După torțele aruncate pe gazon la Dinamo - UTA, runda trecută, ultrașii din Peluza Sud au aruncat din nou cu materiale pirotehnice, data aceasta petarde, în fotografii aflați pe marginea terenului.

VIDEO. FC Hermannstadt - Dinamo » Suporterii sibieni îi ironizează pe elevii lui Kopic, după 3-0 la pauză: „B-ul, B-ul!”

Citește și alte știri din Superligă:

Papeau dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Farul: „Bergodi a țipat la noi, ne-a zis să jucăm în margine, noi am jucat în centru”
RAPID
Papeau dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Farul: „Bergodi a țipat la noi, ne-a zis să jucăm în margine, noi am jucat în centru”
Complex sau coincidență stranie? Cum arată cifrele lui Marius Ștefănescu în partidele cu FCSB
FCSB - SEPSI
Complex sau coincidență stranie? Cum arată cifrele lui Marius Ștefănescu în partidele cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  18 Martie 2024, 21:19
Postat de allez.les.rouges pe 18 Martie 2024, 07:28

E de nivelul lui Coman al blatistei tale caraghioase fcfcsb!

Ar vrea el. Macar varsta aluia .

mehigh_ms
mehigh_ms  •  18 Martie 2024, 09:41
Postat de Hund pe 17 Martie 2024, 21:30

Patriche dacă avea puțină minte, mergea în fața suporterilor își cerea scuze în numele lui și a colegilor pentru prestația jalnică în acest meci și se retrăgea la cabine. Nu cred că era ceva de "sărbătorit" împreună cu suporterii. Rușine Dinamo!!! Astăzi ați arătat "suspect" de jalnic!!

bine punctat.. ce naiba sarbatoresti la o infrengere! ce mi-a placut la acest meci a fost galeria!

allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  18 Martie 2024, 07:31

Galeria asta merită o echipă care să se bată la titlu!!.... Ar trebui întrebată conducerea de ce nu e așa!.... Câți ani sa mai așteptăm până când Dinamo să ajungă o competitoare cu potențial real!?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează