FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 3-0

VIDEO + FOTO Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Hermannstadt primește vizita lui Dinamo în prima etapă din play-out. Meciul a început la ora 18:18, este liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. +6   FOTO
Hermannstadt primește vizita lui Dinamo în prima etapă din play-out. Meciul a început la ora 18:18, este liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Articol de , - Publicat duminica, 17 martie 2024 20:24 / Actualizat luni, 18 martie 2024 13:17

Hermannstadt a învins-o clar pe Dinamo, scor 3-0, în prima rundă din play-out-ul Superligii. Sibienii au rezolvat meciul în 8 minute, prin reușitele lui Ianis Stoica, Opruț și Neguț.

Programul primei etape din play-out

N-au ratat ocazia » Ultrașii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii „vișini” după arestarea lui „Bocciu”
HERMANNSTADT - DINAMO
N-au ratat ocazia » Ultrașii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii „vișini” după arestarea lui „Bocciu”

Cronică de Andrei Crăițoiu » Dinamo, trezește-te, ca să nu joci iar în „B”!

Sibiul s-a transformat într-un mare vulcan alb-roșu. Cu străzile pline de mii de suporteri dinamoviști. Veniți în special din București să susțină echipa pe care o iubesc cel mai mult și pentru care, în ultimii ani, mai mult au suferit decât s-au bucurat.

Dar misiunea „câinilor” nu era deloc ușoară. Sibienii au avut un parcurs senzațional pe teren propriu, unde nu au mai pierdut din iulie 2023, de la 0-1 cu Farul! Totuși, Dinamo avea motive să spere, ultimele meciuri îi dădeau speranțe că se poate.

Stoica. Ianis Stoica!

Și a început meciul, cu dominarea sibienilor pe teren și a dinamoviștilor în tribună. Hermannstadt și-a confirmat rapid statutul de favorită și-a marcat prima. Ianis Stoica l-a învins pe Golubovic (10), doar că atacantul venit de la U Cluj era în ofsaid.

A fost centrarea lui Butean cu devierea lui D. Paraschiv, printr-o apărare adormită. Dar reușita lui I. Stoica a fost anulată de asistentul Adrian Vornicu. Confirmarea a venit după 7 minute de verificări la VAR. Ofsaid, gol anulat.

Golubovic a intervenit excelent la șutul lui I. Stoica, iar D. Paraschiv, în loc să înscrie, l-a luat la țintă pe Murgia. Dinamo era în corzi, iar același I. Stoica a spart apărarea oaspeților și a făcut 1-0.

Neguț s-a descurcat de minune în fața „câinilor” adormiți și a centrat în careu, tânărul Stoica a pus „capul” din prima, dar Golubovici a respins în față, de unde Ianis n-a mai ratat, a dat cu stângul și-a trimis mingea sub transversală! (38).

8 goluria reușit Ianis Stoica în actualul sezon de Superliga. Cinci goluri le-a marcat la Universitatea Cluj și trei pentru Hermannstadt

8 minute de coșmar pentru Dinamo cu Hermannstadt

Dinamoviștii nu se regăseau, iar sibienii dominau fără să le dea vreo șansă să respire. Până la o repriză de coșmar și-un dezastru la care nimeni nu se aștepta a mai fost un pas. Chiar un pas!

Balaure a trimis pe jos, mingea a ajuns la Opruț (42), care a tras cu stângul și-a făcut 2-0. Ilic, De Moura și Patriche erau într-o altă lume, un adevărat haos într-o defensivă absolut penibilă!

Și ca să fie treaba treabă, sibienii au predat și-o lecție de fotbal, tocmai bună pentru Școala de Antrenori. O combinație fabuloasă Murgia, Balaure, Butean. Cu o centrare în careu, de unde Neguț a făcut 3-0, iar „câinii” erau KO. (45+1). Apărarea de „județeană” a lui Kopici era din alt film. Mai bine rămânea la hotel că tot aia era.

62%a fost posesia celor de la Hermannstadt în prima parte a meciului cu Dinamo. Bucureștenii având un singur șut pe spațiul porții

Dinamo, ZERO pe linie la Sibiu

Partea secundă s-a jucat cu frâna de mâna trasă, la trecerea timpului, fără nicio idee din partea dinamoviștilor. Plictisiți, fără chef, fără nimic. S-au remarcat doar la capitolul cartonașe galbene primite. Homawoo, Velkovski și Patriche au plecat „îngălbeniți” de la Sibiu.

Evident că și Hermannstadt a preferat să se retragă, să facă pasul înapoi și să nu se mai chinuie. Iar repriza a doua a fost diametral opusă. Cu un Măldărășanu extrem de liniștit, mulțumit de rezultat. Dar și cu un Kopic tensionat pe margine, cu niște foi în față, dar care nu l-au ajutat cu nimic. Fără îndoială a fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale „câinilor”.

A fost zero pe linie și la ocazii de gol, și la șuturi pe poartă. Doar pentru asta dinamoviștii trebuie să le mulțumească sibienilor că nu i-au făcut de râs și după pauză. Dacă va continua așa, Dinamo o are grea!

+6 FOTO

Notele GSP în Hermannstadt - Dinamo 3-0

Hermannstadt: Cătălin Căbuz 6 - Mihai Butean 6, Valerică Găman 6, Florin Bejan 6, Raul Opruț 7 - Silviu Balaure 6 (85 Dragoș Iancu), Alessandro Murgia 6, Sota Mino 6 (67 Ionuț Biceanu 6), Ianis Stoica 7 (80 Alexandru Jipa) - Daniel Neguț 7 (67 Gabriel Iancu 6), Daniel Paraschiv 6 (66 Ruben Valente 6).
Antrenor: Marius Maldărășanu - 8.

Dinamo: Adnan Golubovic 5 - Răzvan Patriche 3, Darko Velkovski 4, Josue Homawoo 3 - Gabriel de Moura 3, Domagoj Pavicic 4 (71 Neluț Roșu 5), Christian Ilic 5 (64 Alexandru Irimia 5), Antonio Bordușanu 5 (46 Costin Amzar 6) - Georgi Milanov 5 (46 Dani Iglesias 5), Hakim Abdallah 5, Goncalo Gregorio 4 (64 Astrit Selmani 5).
Antrenor: Zeljko Kopic - 4.

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) - 7. Asistenți: George Neacşu (Câmpulung Muscel) - 7, Adrian Vornicu (Iași) - 7

Clasamentul din play-out, după Hermannstadt - Dinamo

FINAL. Hermannstadt - Dinamo 3-0

Ultrașii din Peluza Sud Dinamo provoacă din nou scandal

După bătaia de la Dinamo - UTA, de runda trecută, ultrașii din Peluza Sud au aruncat cu materiale pirotehnice, petarde, în fotografii aflați pe marginea terenului.

Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Grupul jurnaliștilor s-a mutat din zonă. Nicio consecință pentru galerie.

Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

VIDEO. Atmosfera pe stadion, după golurile marcate de Hermannstadt

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini de la Hermannstadt - Dinamo

+6 FOTO

Fază incredibilă în minutul 24 din Hermannstadt - Dinamo

În minutul 24 a avut loc o fază inedită. Șutul lui Paraschiv, din 6 metri, a fost blocat din preajma liniei porții de coechipierul Murgia.

Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Intervenție VAR la golul lui Stoica din minutul 10

În minutul 10, Ianis Stoica a trimis mingea în poarta lui Dinamo. Butean a centrat din flancul drept al atacului, mingea a fost deviată ușor de Paraschiv înainte de a ajunge la atacantul sibian. Faza a fost analizată timp de peste 6 minute în camera VAR.

Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out
Momentul devierii către Stoica

„Centralul” Ovidiu Hațegan a fost ajutat la meciul de astăzi de asistenții George Neacșu și Adrian Vornicu. În camera VAR se află Rareș Vidican și Cosmin Vatamanu. Decizia a fost ofsaid.

Hermannstadt - Dinamo, echipele de start

Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Bejan, Opruț - Balaure, Murgia, Sota Mino, Ianis Stoica - Neguț, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I. Pop, Etienne, Antoche, N'Goma, D. Iancu, G. Iancu, Bucuroiu, Biceanu, Jipa, Ciubotaru, Fonseca
Absenți: A. Oroian (suspendat), Ionuț Stoica
Antrenor: Marius Măldărășanu

Dinamo: Golubovici - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Pavicic, Ilic, Bordușanu - Milanov, Abdallah, Gregorio
Rezerve: Răilean, Edgar Ie, C. Costin, Began, Selmani, Iglesias, D. Irimia, P. Neagu, Bani, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr
Absenți: Politic, Gnahore (nerecuperați)
Antrenor: Zeljko Kopic

Stadion: Municipal (Sibiu)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Vornicu Adrian (Iaşi) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

UPDATE 18:15 / Cozi mari la intrare

Sunt cozi mari la intrarea pe stadionul din Sibiu. Controlul forțelor de ordine este extrem de riguros.

Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

Fanii dinamoviști sunt prezenți în toate sectoarele stadionului.

Dresaj canin la Sibiu » Hermannstadt o zdrobește pe Dinamo, iar calculele lui Kopic se complică! Cum arată ACUM clasamentul din play-out

UPDATE / Galeria lui Dinamo, în drumul spre stadion

UPDATE / VIDEO. Fanii dinamoviști, pregătiți de meci

Aproximativ 4.000 de suporteri dinamoviști sunt așteptați la Sibiu. Fanii s-au strâns la terasele din centrul orașului, în Piața Mare, cu câteva ore înainte de start. În imagini se observă și un grup de susținători ai lui U Cluj, galerie înfrățită cu cea a „câinilor”.

FOTO. Imagini înainte de Hermannstadt - Dinamo

+2 FOTO

Mai puteți citi:

Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”

Hermannstadt vine cu precizări legate de prețurile biletelor: „Asta este politica” » Fanii lui Dinamo, ironici: „Au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (143)
mariusfzr
mariusfzr  •  18 Martie 2024, 21:38
Postat de kordell pe 17 Martie 2024, 22:00

Asa ceva :)))

Daca nu stii contextul, poate te lamuresti acum, a aparut si aici. E vorba de bannerul mizerabil pe care vroiati sa il afisati la Sibiu, DINAMO SA VORBEASCA DE UCIGASI E CHIAR CULMEA. Daca stii ceva istorie, ar trebui sa intelegi.

mariusfzr
mariusfzr  •  18 Martie 2024, 21:09

Daca nu stii contextul, poate te lamuresti acum, a aparut si aici. E vorba de bannerul mizerabil pe care vroiati sa il afisati la Sibiu, DINAMO SA VORBEASCA DE UCIGASI E CHIAR CULMEA. Daca stii ceva istorie, ar trebui sa intelegi.

kordell
kordell  •  18 Martie 2024, 16:49
Postat de dobrin pe 18 Martie 2024, 15:55

S-au oprit la celebra noastra carciuma, „La căţeaua leşinată”...

Mi-ai zis-o :)))

Vezi toate comentariile (143)
Comentează