FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

FOTO N-au ratat ocazia » Ultrașii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii „vișini” după arestarea lui „Bocciu”

Mesajele afișate de dinamoviști cu Hermannstadt +10   FOTO
Mesajele afișate de dinamoviști cu Hermannstadt

Articol de , - Publicat duminica, 17 martie 2024 19:08 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 20:17

În timpul meciului cu Hermannstadt, fanii lui Dinamo n-au ratat ocazia de a-i înțepa pe rivalii de la Rapid, în contextul arestării liderului galeriei, Liviu Ungurean, alias „Bocciu”.

Dinamo a avut parte de o susținere importantă la Sibiu, în prima etapă a play-out-ului. Dintre cei 8.700 de spectatori, câteva mii au fost dinamoviști, răspândiți în toate sectoarele stadionului.

Ultrașii dinamoviști nu au ratat ocazia de a-i ironiza pe rivalii din galeria Rapidului, care traversează momente delicate.

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”
REUNIRE
Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”

Liderul ultrașilor, Liviu „Bocciu” Ungurean, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, considerat a fi capul unui „grup infracțional organizat care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

Galeria lui Dinamo, ironii pentru rapidiști

„Ultraserie, nu interlopie” este unul dintre mesajele afișate de ultrașii dinamoviști. Altul, „pistoalele vișini”, este o aluzie la faptul că oamenii legii au descoperit în cadrul perchezițiilor făcute la mai multe adrese pistoale, puști, materiale pirotehnice și sume importante de bani.

+6 FOTO

Iar greșeala de scriere „vișini” este o trimitere la celebrul „rateu” al unei facțiuni a galeriei Rapidului, care s-a autointitulat „Diavolii Vișini”. Se întâmpla la începutul anilor 2000.

Fanii lui Dinamo au ținut totuși să strige „Libertate pentru suporteri”, mesaj pe care l-au și agățat în peluză.

Galeria Rapidului nu a încurajat echipa cu Farul!

În semn de solidaritate cu liderul galeriei, Liviu Ungurean, ultrașii Rapidului au ales să nu încurajeze echipa vineri seara, în prima etapă de play-off, iar Rapid a cedat cu Farul, 1-2.

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, nu a fost de acord cu abordarea suporterilor.

„Am mai spus că am venit la Rapid acum 6 ani și ceva tocmai pentru frumusețea galeriei. Cred că e prima dată când mi se pare că ei iau o decizie greșită. Nu e normal ce au făcut, mă așteptam la o anumită formă de protest, 15-20 de minute, să-și susțină liderul.

Și noi, atât timp cât se va dovedi că Liviu Ungurean e nevinovat, îl susținem, dar nu se poate să fie peluza plină și să nu cânți. Au lăsat steagul jos și au pierdut. Nu înțeleg de ce să nu cânți! A fost o decizie nu proastă, extrem de proastă!”, a spus Angelescu despre decizia ultrașilor.

VIDEO. Suporterii sibieni o ironizează pe Dinamo la pauză: „B-ul, B-ul, B-ul!”

Tot din Superligă:

Complex sau coincidență stranie? Cum arată cifrele lui Marius Ștefănescu în partidele cu FCSB
FCSB - SEPSI
Complex sau coincidență stranie? Cum arată cifrele lui Marius Ștefănescu în partidele cu FCSB
Papeau dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Farul: „Bergodi a țipat la noi, ne-a zis să jucăm în margine, noi am jucat în centru”
RAPID
Papeau dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Farul: „Bergodi a țipat la noi, ne-a zis să jucăm în margine, noi am jucat în centru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
mariusfzr
mariusfzr  •  18 Martie 2024, 02:15
Postat de 21lva pe 17 Martie 2024, 20:23

Galeriile echipelor din București sunt conduse de interlopi

Cum le stii tu pe toate, in craiova mai ales numai ingerasi, de uta nu mai zic ca doar au avut meci de box cu dinamovistii chiar pe teren, da mai bine sa fie doar acarul Paun vinovat de toate si arestati toti rapidistii.

creeperno534
creeperno534  •  17 Martie 2024, 22:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alesis
Alesis  •  17 Martie 2024, 20:58

Niște ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează