FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

Complex sau coincidență stranie? Cum arată cifrele lui Marius Ștefănescu în partidele cu FCSB

Marius Ștefănescu va lipsi din nou, pentru a patra oară consecutiv, în meciul cu FCSB. Foto: Imago
Marius Ștefănescu va lipsi din nou, pentru a patra oară consecutiv, în meciul cu FCSB. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 17:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 17:39

Absențele lui Marius Ștefănescu (25 de ani) din partidele cu FCSB au fost puse la îndoială recent de către Victor Angelescu, finanțatorul celor de la Rapid, chiar înaintea duelului din această seară, în care roș-albaștrii o vor întâlni pe Sepsi, pe teren propriu.

  • FCSB - Sepsi se joacă duminică, de la 21:00, în prima etapă a play-off-ului din Superliga. Partida este liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Atacantul formației din Sfântu Gheorghe, jucător de bază și pentru Bernd Storck, a ratat ultimele trei partide împotriva liderului la zi din campionat, fiind în afara lotului, aspect ce a trezit suspiciuni în rândul rivalilor la titlu.

Ruptură la Rapid între galerie și conducere: „Rămâi perplex” + „Cred că s-a întâmplat ceva la percheziții”
RAPID
Ruptură la Rapid între galerie și conducere: „Rămâi perplex” + „Cred că s-a întâmplat ceva la percheziții”

Ștefănescu a încasat un cartonaș galben, al nouălea din acest sezon, în ultimul meci din sezonul regulat, cu Petrolul, în minutul 90+4, și va lipsi și în partida de pe Arena Națională, programată în această seară. Va fi, astfel, al patrulea duel consecutiv cu FCSB, pe care aripa dreaptă îl va rata.

Marius Ștefănescu, cifre dezastruoase cu FCSB

Gripat în meciul din urmă cu o lună, încheiat cu victoria celor de la FCSB, la limită, 1-0, Marius Ștefănescu ratează și șansa de a înscrie primul său gol în poarta bucureștenilor.

În cele 11 partide disputate împotriva lor, toate în tricoul lui Sepsi, fotbalistul născut la Caracal a eșuat și în privința paselor de gol: a reușit doar una, în play-off-ul stagiunii precedente, în înfrângerea de la Sfântu Gheorghe, scor final 1-2.

Dintre toate echipele pe care le-a înfruntat și activează în Superliga, Ștefănescu nu a reușit să mai înscrie, de-a lungul carierei, doar contra celor de la FC Botoșani (în 9 prezențe), respectiv Petrolul, pe ploieșteni întâlnindu-i de 5 ori.

  • Nicio victorie nu are Sepsi contra celor de la FCSB cu Marius Ștefănescu în teren. Șase egaluri și 5 înfrângeri au înregistrat covăsnenii.

Universitatea Craiova, FC Voluntari și Dinamo sunt victimele preferate ale fotbalistului cotat la 1,4 milioane de euro, cărora le-a trimis de 5 ori mingea în poartă.

11 goluria înscris Marius Ștefănescu în acest sezon pentru Sepsi

Victor Angelescu, convins că FCSB va învinge

Aflat în plin scandal al torțelor, Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, nu a ratat momentul de a lansa o serie de acuzații dure îndreptate către FCSB și Marius Ștefanescu, despre care crede că deja s-au înțeles în privința unui transfer.

Zece puncte o despart pe Sepsi de FCSB înaintea primei etape de play-off.

„Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da! Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept - și dacă au făcut asta, îi felicit! - ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar...

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut”, a declarat Victor Angelescu la Prima Sport.

VIDEO. Play-off - Etapa 1 » Match Preview FCSB - Sepsi

Citește alte știri din fotbalul intern:

Îl face praf pe Angelescu: „Domnul Șucu nu ar fi zis niciodată așa ceva. Vrea să mute scandalul de la Rapid?”
FCSB - SEPSI
Îl face praf pe Angelescu: „Domnul Șucu nu ar fi zis niciodată așa ceva. Vrea să mute scandalul de la Rapid?”
L-a sfidat pe MM Stoica și a explicat, în premieră, motivele: „A fost pentru prima oară în viața mea”
FCSB
L-a sfidat pe MM Stoica și a explicat, în premieră, motivele: „A fost pentru prima oară în viața mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
viola_sempre
viola_sempre  •  17 Martie 2024, 21:19
Postat de Dobermannul pe 17 Martie 2024, 17:13

Cu aproape retrogradata Botosani Stefanescu n-a dat gol in 9 meciuri dar asta nu e suspect. Dar cu FCSB mai tot timpul vicecampiona in 11 meciuri cu el in teren nu ca n-a dat gol (ca asta nu ne spune articolul) ci echipa lui n-a castigat (6 egaluri, 5 infrangeri)... Bravos jurnalistilor GSP.

Zici tu, oitadobermana?

istet10
istet10  •  17 Martie 2024, 18:35
Postat de vivi.napoca1_ pe 17 Martie 2024, 18:00

Acest oltean din Caracal nu o sa ajungă un profesionist cu smecherii ieftine tip RO ! La urma urmei el își taie singur " craca " ! Făcea un meci bun la București, acolo unde va fi și selecționerul și era " în cărți " ,dar asa nici măcar alte echipe nu o sa se grăbească sa îl transfere ! O alta asa zis speranța eșuează datorita mentalități! Fotbalul nu se joaca numai cu piciorul !

Se joaca pe bani. Si el profita. A facut CRF sau Rapid vreo oferta? Sau altcineva? NU. Atunci valorifica ce poate. E simplu. Cin are cap pricepe.

FalconCrest
FalconCrest  •  17 Martie 2024, 18:25
Postat de Hitech pe 17 Martie 2024, 17:48

***

corect,un *** de 2 bani este acest politruc infect anghelescu. un mincinos de 2 bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează