FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Ce se întâmplă cu cel mai tare transfer făcut de U Craiova? Jucătorul se antrenează cu echipa lui Mangia, dar n-are cum să intre în primul "11"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 14:53

Florin Gardoș este fotbalist la U Craiova, se antrenează cu echipa, dar încă n-a jucat pentru alb-albaștri după experiența Southampton, fiind blocat de ceilalți fundași titulari din lot și de faptul că echipa are o defensivă beton.

Universitatea Craiova a impresionat în ultima zi de transferuri în mercato de iarnă prin aducerea lui Florin Gardoș. O lovitură de imagine a clubului din Bănie prin repatrierea unui fotbalist ce impresiona în tricoul celor de la FCSB și al "tricolorilor" astfel încât Southampton să plătescă 7 milioane de euro pe el în august 2014.

Stoperul de 29 de ani s-a întors în Liga 1 după 4 trofee câștigate cu roș-albaștrii, două campionate, o Cupă și o Supercupă. Gardoș a revenit în România, dar nu și în fotbal. Nici măcar n-a prins lotul de 18 în această perioadă. 

Și-i va fi foarte greu să se impună în tricoul juveților astfel încât să continue din vară în Bănie. Florin se pregătește sub comanda lui Devis Mangia, italianul este întrebat periodic la conferințele de presă când va debuta fostul internațional, numai că Gardoș n-are cum să forțeze prezența în primul "11".

Posturile lui Răzvan Popa, Kelici și Tiago Ferreira sunt momentan intangibile, iar rezerve sunt Popov și Briceag. Echipa a primit un singur gol în ultimele 6 meciuri oficiale și acela o superexecuție a lui Enescu în meciul cu Timișoara, 1-1. 

Florin are doar trei meciuri jucate în actuala ediție 2017/2018, toate pentru formația Under 23 a lui Southampton. Două partide în octombrie și noiembrie 2017, alta acum două luni. 

680.000 de lire sterline pe meci au calculat jurnaliștii de la 90min.com că a câștigat Gardoș la Southampton

3 goluri și 2 assist-uriare Gardoș în Liga 1 pentru FCSB. În total, în toate competițiile are 4 goluri pentru roș-albaștri în 121 de partide

2.000.000 €a ajuns cota de piață a lui Gardoș pe transfermarkt
14 meciuri are fundașul la prima reprezentativă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
kaloogarele
kaloogarele  •  24 Martie 2018, 18:06

am auzit ca tocmai s-a intors gigi de la pescuit ... nu-l ajutatz deloc?

915130541905898
Gabi Simon  •  22 Martie 2018, 17:44

Gardos ar trebui inclus in lot in locul lui Popov aapoi integrat in primul 11 alaturi de Kelici Speram ca antrenorul Mangia sa fie atent si cu el,macar in meciurile cu locurile 4-6 caci se va juca destul

dakesis
dakesis  •  22 Martie 2018, 17:37

inseamna ca a fost o mutare planuita pentru la anul, de fapt. O miscare riscanta, pentru ca ne costa mult acomodarea lui. Deci o sa joace in meciurile din Europa si in campionatul viitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează