FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce se întâmplă cu transferul lui Săpunaru la CFR Cluj! Mureșan a recunoscut

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 19:11

Iuliu Mureșan a vorbit despre posibilitatea ca formația campioană să-l aducă pe Cristi Săpunaru, fundaș de 34 de ani. CFR îl dorește pe stoperul care a mai jucat la Rapid, Pandurii și Astra, numai că acesta trebuie să-și rezolve situația de la echipa de club, Kayserispor. 

"Nu s-a semnat cu Săpunaru, nici cu clubul. Tot ce pot să spun este că e adevărat că ne dorim un fundaş central, dar nu ştiu dacă este Săpunaru acela.

Nu ajunge că este prieten cu Edi Iordănescu. Ne place Săpunaru, l-am vrut şi acum patru-cinci ani. Nu ştiu dacă va veni sau nu.

Nu vreau să dau detalii, dar cei de acolo, de la Kayseri, din ce ştiu eu, caută fundaş central şi nu îi vor da drumul lui Săpunaru până nu îşi vor găsi unul. Dar până atunci poate găsim noi un altul și nu mai e nevoie", a zis Iuliu Mureșan la TV Telekom Sport.

300.000 €e cota lui Cristi Săpunaru pe transfermarkt 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
razar99
razar99  •  25 Iulie 2018, 08:16

avem un campionat ***.. ne certam pe istorie si nume dar prezentul este sumbru.. avem numai jucatori batrani si fara suflu sau tineri care isi doresc doar pasarici si viata de noapte... si noi punem ca fraierii suflet la fiecare infrangere..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  24 Iulie 2018, 22:11

schimbati si numele in petardele Cluj. Sau gloabele Cluj.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează