FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI SF. GHEORGHE, LUNI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Ce spune Contra despre meciul cu Sepsi: "Trebuie să ne liniștim" » Noi declarații despre Albin: "A fost corect"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 13:26

Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre partida de luni și despre atmosfera din cadrul echipei sale, după înfrângerile cu CFR Cluj, 0-1, și cu CSM Poli Iași, 1-2.

"Avem nevoie de victorie. Ne trebuie cele 3 puncte pentru a ne liniști și pentru a pregăti în liniște meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari. Trebuie să fim concentrați 90 de minute. Atmosfera la lot e bună. Ne-am pregătit bine în această pauză. Așteptăm să arătăm mai bine din punct de vedere fizic. Am încredere în băieți. Sigur vor avea o atitudine bună.

Nemec are șanse mici să joace. Nascimento a început pregătirea, dar nu cred că va evolua, iar Salomao va fi în lot, dar nu știu dacă îl voi folosi. E o șansa pentru cei ce vor juca să arate că merită să fie aici", a declarat Contra la conferința de presă.

Tehnicianul a vorbit din nou și despre plecarea lui Juan Albin, mijlocașul uruguayan pe care l-a adus în vară și căruia i-a reziliat contractul în urmă cu câteva zile.

"Albin are probleme personale în Uruguay și de aceea nu a fost prezent la acel antrenament. Nevenind, am decis că e mai bine să reziliem contractul. El a fost corect cu mine și cu Dinamo și a spus că are acea problemă, care îl împiedică să aibă un randament bun. Putea să nu zică, să joace slab, și noi să îl plătim în continuare", a adăugat "Guriță".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
calinescu_
calinescu_  •  20 August 2017, 19:15

:))))))))))))))))))))))))))))))))

andy56
andy56  •  20 August 2017, 18:32
Postat de unico_biancorossi pe 20 August 2017, 17:32

***

valaahul randomizat este inca sub imperiul emotiilor generate de exectutia maiastra a penalty-ului din min 95 din camiponatul mioritic.... acolo n-a fost nimic dubios........

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 August 2017, 17:32
Postat de samertx pe 20 August 2017, 15:22

De ce ar vrea Patrickul răzbunare, logicule?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează