FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Miriuță, după venirea în club a soției lui Reghecampf + de ce ar fi plecat Iuliu Mureșan

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 13:02

Claudiu Rotar, directorul lui FC Hermannstadt, a acceptat propunerea Gazetei de a lămuri situația jucătorilor aflați la final de contract și a antrenorului Vasile Miriuță.

Preocupați să stingă datoriile până la 31 decembrie către jucători, pentru a se asigura că Hermannstadt primește licența, șefii clubului au și alte probleme presante de rezolvat. Gazeta Sporturilor le-a discutat cu unul dintre finanțatorii principali, Claudiu Rotar, care a lămurit inclusiv plecarea președintelui Iuliu Mureșan.

„Toți vor să rămână"

Sibienii au 9 fotbaliști cărora le expiră acordurile la 30 iunie și cu care trebuie negociată prelungirea măcar până la finele sezonului în curs. „Au fost zece fotbaliști, dar între timp s-a reziliat cu Afonso Taira. Am avut o discuție cu restul și am înțeles de la ei că vor să rămână. Le vom prelungi contractele astfel încât să-i avem la dispoziție până la data de 3 august", a precizat Rotar.

Încep să plătească salariile

Odată cu cooptarea Anamariei Prodan în Consiliul Director se va rezolva și problema restanțelor către jucători. „Anamaria ne-a pus la dispoziție 350.000 de euro, sub formă de împrumut, deci bani sunt acum. Le vom plăti băieților un salariu pe 8 sau 9 iunie, altul pe 25 iulie, iar restul banilor le vor intra în conturi până la finele sezonului", dă asigurări omul de afaceri sibian.

„Luni discutăm despre Miriuță”

Antrenorul Vasile Miriuță nu trebuie să-și facă griji, atâta vreme cât are rezultate. Rotar a confirmat că „noi avem de mai multă vreme o înțelegere cu dânsul, pentru prelungirea contractului cu un sezon, până-n 2021. Și o vom respecta, dacă salvează echipa. E meritul lui. În caz contrar, probabil că nici dânsul nu va mai fi interesat să rămână la Sibiu. Oricum, luni ne așezăm la masă și discutăm".

Despărțirea de Iuliu Mureșan

Omul de afaceri sibian a ținut să dezmintă că el ar fi orchestrat plecarea președintelui Iuliu Mureșan și a directorului de scouting Răzvan Zamfir.„De fapt, lucrurile au stat exact invers. Din 27 martie, când s-au suspendat contractele, domnul Mureșan mi-a spus că vrea să renunțe. Nu mai voia să vină la Sibiu. A trebuit să mă rog de dânsul să se întoarcă și să ne ajute cu licența, fiindcă era singurul în măsură s-o facă. Tot eu l-am convins și anul trecut să lucreze cu noi, am fost la Cluj și am vorbit cu el. Suntem prieteni buni și așa vom rămâne", a precizat Rotar.

VIDEO Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan a virat deja primii bani la Hermannstadt! Directorul Claudiu Rotar explică rolul ei și vorbește despre conflictul de interese: „Dă bani și noi îi permitem să conducă”

EXCLUSIV Oamenii interesați de Dinamo: legătura nevăzută dintre Curea, fotbalistul cu CV fals devenit agent, și Melero Marin, conducătorul unui club spaniol sufocat de datorii la propriul patron

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10aripa
10aripa  •  05 Iunie 2020, 09:01

Se stie ca "Nasosul" Miriuta e tovaras de măgarii cu Regheblat...

clujcampion
clujcampion  •  04 Iunie 2020, 15:13

Cum, un articol in care nu apare cuvantul becali? Nu se poate. Cred ca intra *** in faliment daca continua asa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorillo07
scorillo07  •  04 Iunie 2020, 14:51

botezatule , "Anamariei Prodan ", botezatule ! Pentru că n-o cheamă Ana Maria, botezatule !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează