FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Cea mai importantă problemă pe care vrea s-o rezolve Lupescu » Gâlcă a spus tot: "Trebuie să fie o prioritate națională"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 22:08

Costel Gâlcă, unul dintre cei mai importanți oameni care-l susțin pe Ionuț Lupescu pentru șefia FRF, spune că cea mai importantă problemă pe care o va rezolva "Kaiserul" dacă va ieși președinte la FRF va fi legată de fotbalul juvenil.

"Voi în organigrama Federației sau în comisiile tehnice dacă Ionuț va câștiga alegerile. Trebuie să recunoaștem că e nevoie de o identitate a fotbalului românesc. Tot fotbalul trebuie analizat.

Trebuie formate comisii pe diferite categorii. Eu am fost cu Ionuț și știu ce puncte s-au atins. Trebuie să fie o prioritate națională să aducem copiii la fotbal, dar și la alte sporturi", a declarat Costel Gâlcă la TVR 1.

Sabău a adăugat: "S-au neglijat jucătorii tineri. Nu ai cum să ajungi jucător de valoare când aria de selecție e foarte mică, nivelul foarte slab. Îmi aduc aminte că în perioada în care jucam eu erau jucători la Liga a 3-a de mare valoare, jucători care astăzi ar fi putut juca la Liga 1. Erau jucători la Liga a 2-a care astăzi ar fi putut juca la echipa națională. Exemplu e Gică, cel care a investit foarte, foarte mult în tineri".

"Aș vrea ca toți cei care vor participa la alegeri să arate respect și dragoste față de Ionuț Lupescu prin vot" Gică Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  18 Aprilie 2018, 09:45

Hop!Fostul deținut, Ghiță Popescu, actual iubitor de PSD, are dorințe!Pe Lupescu îl sprijină Dragnea, alt condamnat penal.Începe să-mi devină simpatic, Burleanu!

vladutz13
vladutz13  •  17 Aprilie 2018, 23:18

Fara lucruri concrete este doar demagogie. Bineinteles ca daca reusesti sa cresti masa de selectie o sa fie mai multi jucatori buni.... ce naiba! e la mintea cocosului. Dar ce fac ca sa imbunatateasca sansele unui jucator inidivdual sa confirme, sa nu se rateze?? Sa elimine pilele, banii si antrenorii incapabili din sectorul juvenil

martinpen
martinpen  •  17 Aprilie 2018, 23:12

Galca a spus tot ? Ce a spus ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează