FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

"Cea mai scumpă chirie din lume!" » Olguţa cere Universităţii 3 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 22:28

Tribunalul Braşov a hotărît azi că FC Universitatea Craiova este datoare Primăriei oraşului.

Clubul patronat de Adrian Mititelu ar trebui să plătească 3 milioane de euro municipalității, pentru folosirea stadionului "Ion Oblemenco" în perioada 2010-2013! Decizia e atacabilă cu recurs. "E cea mai mare chirie din lume", scrie ziarul lui Mititelu,  editie.ro.

Asta înseamnă că Știința trebuie să plătească nu mai puțin de 3.000 de euro pe zi pentru chiria stadionului, chiar și în condițiile în care între 2011-2013 clubul n-a existat în fotbal!

Ulterior, la revenirea în Liga a 2-a, Universitatea Craiova a fost evacuată în ianuarie 2014 de pe stadionul "Ion Oblemenco", ca urmare a unei decizii a Liei Olguţa Vasilescu. Tribunalul Mehedinţi a hotărît însă că această măsură a fost una abuzivă şi a ridicat interdicţia. Vezi detalii.

 Prin comparație, cei de la CS U au beneficiat gratis de arenă. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
deuxex
deuxex  •  04 Iulie 2015, 17:01

@jianu_pandurii: in contractul de asociere prin care s-a reinfiintat echipa sub patronajul Clubului Sportiv, Primaria Craiova are oblogatia de a asigura din fonduri proprii stadionul si baza de antrenament pentru echipa. Prin urmare, Primaria achita chiria pentru Extensiv si va oferi baza noului stadion cu titlu gratuit echipei dupa construirea lui. Daca esti pro.st , *** sau habar nu ai sa dai un search pe Google, mai bine stai in banca ta si vezi-ti de treaba! Nu de alta, dar noi ceilalti nu suntem curiosi sa vedem cat esti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  03 Iulie 2015, 16:43

pe urma a aparut si o *** care stau pe forum si incearca sa se autosugestioneze ca echipa asta nou infiintata ar avea ceva in comun cu fosta Universitatea Craiova.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  03 Iulie 2015, 16:40

intrebare pentru craiolguti: csu cat plateste chirie la stafion? Ah! se face chiar si stadion nou din banii partidului. Mitichelul interlopul asa nenorocit cum era, a fost de 1000 de ori mai onest. Ala chiar a vrut sa faca echipa mare, a refuzat sume mari de bani pe unii jucatori num,ai sa tina echipa unita. Cand au vazut impresarii, patronii echipelor cu caschete si mancatorii de rahat din politica ca nu-i pot lua echipa, au distrus echipa. cu imbecilul ala de mircea sandu au inventat direct in B o clona politica si au facut totul sa distruga echipa istorica. nu mai avea voie sa calce in Craiova ne niciun stadion.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează