FOTBAL  »  LIGA 1  »  PARIURI

Cel mai echilibrat campionat din Europa » Cote strânse pentru câștigătoarea Ligii 1. Cine e favorita caselor de pariuri

Articol de - Publicat joi, 10 martie 2016 00:00

În acest moment, nu există nicio ţară cu fotbal cât de cât dezvoltat în care a 4-a favorită la titlu să aibă cota 4,50, cazul Pandurilor în Liga 1.

Finalul campionatului regular şi intrarea în partea a doua a sezonului au determinat casele de pariuri să introducă în ofertele lor şi cote pentru câştigarea titlului în Liga 1.

Echilibrul e aproape total între primele 4 favorite, însă ordinea cotelor nu respectă ierarhia din clasament. Doar Astra e prima şi pentru bookmakeri, giurgiuvenii având 2,25 ca să ia campionatul.

Apoi, urmează Steaua, care, deşi e pe locul 4 în clasament, e văzută cu şanse mai mari de a termina prima decât au Pandurii şi Dinamo.

Cota Stelei e de 3,50, în timp ce un pariu pe rivala din Ştefan cel Mare ar multiplica suma cu 3,75. Doar Viitorul şi ASA sunt văzute ca fiind ieşite din calcule, dar chiar şi aşa, Liga 1 e în momentul de faţă campionatul cel mai echilibrat din Europa.

Dintre întrecerile care presupun un fotbal cel puţin decent, doar Belgia mai propune o atractivitate asemănătoare. De fapt, Belgia a fost modelul pe care LPF l-a urmat când a trecut la sistemul cu 14 echipe plus play-off şi play-out.

Cotele pentru câştigarea titlului în Liga 1

Astra 2,25
Steaua 3,50
Dinamo 3,75
Pandurii 4,50
Viitorul 15,00
ASA 100,00

Cine mai e în situaţia Stelei în Europa

Echipa Cota Situaţia
Tottenham 3,70 e la 5 puncte de Leicester, cu 9 etape înainte de final
Anderlecht 3,30 e pe locul 3, la 9 puncte de primul loc, dar campionatul regular se va termina peste o etapă şi punctele se vor înjumătăţi
Napoli 3,00 e la 3 puncte de Juventus, cu 10 etape înainte de finiş

1,01e cota pe care Barcelona o are în acest moment la câştigarea titlului, catalanii fiind pe primul loc, la 8, respectiv 12 puncte de Atletico şi Real, cu 10 etape înainte de final

501e cota pe care o are la câştigarea titlului în Franţa actuala ocupantă a locului 2, Monaco, aflată la 23 de puncte în spatele lui PSG când mai sunt de jucat 9 runde

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  10 Martie 2016, 09:28

Nu exista nicaieri in Europa un fotbal trisat si mimat ca in Liga I unde sunt facute jocurile cu mult inainte , cu scenarii ~dramatice`si alte fictiuni, de fapt un fotbal complet inexistent, o farsa penibila cu jucatori de tot rasul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează