FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CS U CRAIOVA 0-3

Cele mai recente informații despre starea lui Mihăilă: "A rămas la Iași" » Marcel Popescu, reacție dură: "A vrut să lovească"

Captură TV Digi Sport
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 10:51

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a vorbit despre starea mijlocașului Valentin Mihăilă, 18 ani, accidentat de Laurențiu Rus în meciul Poli Iași - CSU Craiova 0-3. (Detalii AICI)

"Mihăilă este bine. Se va întoarce la Craiova în scurt timp. Dacă asta se întâmpla pe stradă, era caz penal. Nu există «N-am vrut». Rus știa că nu are nicio șansă la duel. Mingea a fost trecută peste el. Poate nu a vrut să-l lovească așa violent, dar a vrut să lovească. Nu mă interesează ce suspendare sau sancțiune va primi. Jucătorii trebuie să înțeleagă că adversarii sunt colegi. De la a ne comporta animalic și a accepta infrângerea, e diferență mare și probă de civilizație", a declarat Marcel Popescu la Pro X.

"E recuperat total"

Claudiu Stamatescu, medicul celor de la CSU Craiova, a dat și el detalii despre starea jucătorului.

"Mihăilă este bine. A rămas la Iași sub observația medicului Andrei Tohăneanu, de la Poli Iași. A făcut toate investigațiile. Am fost la două spitale. Starea lui e foarte bună. E recuperat total. Când medicii au intrat pe teren, Mihăilă își revenea. Rus, după meci, a fost mereu lângă Mihăilă", a declarat Stamatescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  03 Noiembrie 2018, 14:45

L.Rus n-are ce cauta pe un teren de fotbal, gestul lui e deliberat si extrem de grav. Fapta e grava, trebuie suspendat un an si tot nu e de ajuns. Totusi, exista un alt aspect extrem de grav care e trecut cu vederea de toata lumea, comportamentul total lipsit de profesionalism al personalului medical de pe ambulante, urla lumea la ei si erau de o indolenta desprinsa din filmele de groaza, prostia, lenea, nesimtirea sunt pacate grele care nu dispar nici in fata camerelor de luat vederi. Oare cati oameni mor in fiecare an numai din cauza personalui medical. Cred ca malpraxisul este principala cauza a deceselor din Romania.

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  03 Noiembrie 2018, 13:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează