FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Cernat amenință granzii în Liga 1: "Nu mă feresc să vorbesc de titlu" » Exclude Dinamo din luptă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 21:37

Florin Cernat crede în șansele Viitorului la titlu, chiar dacă șefii clubului se feresc să vorbească despre acest subiect și spune și care sînt contracandidatele constănțenilor. 

"Eu nu mă feresc să vorbesc de titlu. Cred, totuși, că încă e prea devreme să vorbim de asta. Meciuri mai sînt și de-acum încolo, vor fi mult mai grele decît cele care au fost.

Eu zic că potențial, lot avem și am demonstrat la multe meciuri, de la un meci la altul s-au schimbat 2-3 jucători din echipă. Acei jucători care au intrat foarte bine și drept dovadă avem și rezultatele pe care le avem", zis Cernat la Digi.

...despre titlu: "Cîștigarea unui titlu cu Viitorul ar însemna foarte mult și m-aș bucura enorm, nu numai pentru mine, m-aș bucura și pentru Academie, m-aș bucura pentru Gică Hagi în primul rînd, pentru că, vă dați seama, el vrea performanță, construiește aici an de an, joacă sau își impune să facă performanță și vă dați seama, un titlu pentru el ar fi foarte bun"

...despre contracandidate: "Steaua, Astra, poate și Tg. Mures, sînt mai multe care se bat la titlu. Dar, v-am zis, mai sînt atîtea meciuri și încă nu pot să spun exact cine va fi campioană. Știu sigur că va fi un campionat disputat"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  29 Octombrie 2015, 00:40

si super radeoi a axclus Dinamo din lupta pentru titlu si greseste

Vezi toate comentariile (1)
Comentează