FOTBAL  »  Superliga  »  UN MANAGER ATACĂ

Certăreţul MM Stoica. Steliştii au fost ”victimele” lui preferate

Mihai Stoica este recunoscut drept un om căruia îi sare uşor ţandăra. Steliştii ştiu cel mai bine asta
Mihai Stoica este recunoscut drept un om căruia îi sare uşor ţandăra. Steliştii ştiu cel mai bine asta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 18:04

Mihai Stoica este recunoscut drept stelist pînă în măduva oaselor, dar, culmea, cele mai aprige conflicte le-a avut tcomai cu steliştii, mai vechi sau mai noi.

Nu mai amintim de cuvintele veninoase pe care şi le-a aruncat cu Gigi Becali, mai ales că lista divergenţelor cu oamenii care au îmbrăcat sau încă îmbracă haina roş-albastră este oricum foarte lungă.

Ultimul exemplu este cel al disputei cu George Ogăraru, dezvăluit de Gazeta Sporturilor de astăzi. Jucătorul lui Sion a precizat că "MM Stoica s-a opus în două rînduri revenirii mele în Ghencea. S-a opus chiar ameninţînd că-şi va demisia. Discuţia bărbătească dintre mine şi Stoica a fost transformată de el în declaraţii imature în presă, venite poate în urma insuccesului profesional".

Iată cîteva dintre exemplele sugestive cu conflictele purtate de fostul manager general al Stelei.

Mihai Stoica este recunoscut drept stelist pînă în măduva oaselor, dar, culmea, cele mai aprige conflicte le-a avut tcomai cu steliştii, mai vechi sau mai noi.

Nu mai amintim de cuvintele veninoase pe care şi le-a aruncat cu Gigi Becali, mai ales că lista divergenţelor cu oamenii care au îmbrăcat sau încă îmbracă haina roş-albastră este oricum foarte lungă.

Ultimul exemplu este cel al disputei cu George Ogăraru, dezvăluit de Gazeta Sporturilor de astăzi. Jucătorul lui Sion a precizat că " MM Stoica s-a opus în două rînduri revenirii mele în Ghencea. S-a opus chiar ameninţînd că-şi va demisia. Discuţia bărbătească dintre mine şi Stoica a fost transformată de el în declaraţii imature în presă, venite poate în urma insuccesului profesional".

Iată cîteva dintre exemplele sugestive cu conflictele purtate de fostul manager general al Stelei.

"Piţurcă e Coana Vica bosumflata"
MM a avut o ieşire nervoasă la adresa actualului selecţioner: "Coana Vica bosumflata nu face altceva decît să-şi demonstreze limitele. Cred că a ajuns la menopauză şi e foarte nervoasă, mai ales acum că nu mai poate fura nici la cazinou! Piţurcă mă amuză, are doar două cuvinte pe care le foloseşte: pervesitate si îmbîrligătură. Am înţeles ca Steaua Orodel caută un nou manager. Poate că se duce acolo". Bineînţeles, a fost un întreg bîlci între cei doi, cu declaraţii dure de ambele părţi.

"Nu voi lucra niciodată cu Cîrţu!"
Stoica declara la Digi Sport înainte de numirea lui Cîrţu la Steaua: "Nu lucrez, nu voi lucra niciodată cu el. Nu sîntem compatibili. La Steaua nu poate veni un antrenor care are atîtea contraperformanţe în carieră. Are rezultate surprinzător de slabe la echipele pe care le-a pregătit. M-am mirat şi cînd l-au numit la CFR şi am spus că este o mare greşeală, s-a văzut asta. Dacă Gigi îl aduce pe Cîrţu antrenor, ne dăm mîna şi îmi văd de drumul meu!". Asta era în primăvară, anul curent, în toamnă declarase, pe un ton mai dur: "Dumnezeu i-a dat lui Cîrţu două autogoluri şi jumătate. Cred că are 4 retrogradări la activ. Şi-un campionat intern cînd toată lumea plecase afară, după care l-a scos Apollon din Cupa Campionilor".

Lui Liţă Dumitru: "Vopsitule, vagabondule, ai antrenat porumbei în Germania!"
De data aceasta, un conflict mai vechi, din 2007, cînd Stoica a taxat comentariile acide ale lui Liţă Dumitru, fost căpitan şi jucător emblematic al Stelei. "Mă deranjează cînd unii foşti fotbalişti ai clubului spun că Steaua are echipă de liga a doua. Mă vopsitule, care te vopseşti la păr la 50 de ani! Cine ai fost tu în fotbalul românesc?! Ai antrenat porumbei în Germania. Lumea ştie că ai fost vînzător, bă nesimţitule, bă derbedeule. Ai fost un vagabond!".

"Argăseală nu poate conduce nici un club de Divizia C"
În aprilie 2009 a venit rîndul lui Valeriu Argăseală. "Nu poate conduce un club de Divizia C, darămite Steaua! Este doar un bun executant, îi cunosc limitele. Îmi pare rău că a ajuns să conducă Steaua. E o pălărie prea mare pentru el şi i-a căzut pălăria pe ochi. El era subordonatul meu", spunea Mihai Stoica. Apoi, au lucrat împreună.

L-a batjocurit pe Tănase,
În octombrie 2010, după derby-ul pierdut de Steaua în Ştefan cel Mare - MM încă nu revenise în Ghencea - l-a atacat frontal pe Cristi Tănase. Public: "Cea mai mare problemă a echipei este aceea că nu are un lider. Cum să-i dai lui Tănase banderola?! Cîtă minte să ai să faci aşa ceva? Ce să le transmită el în vestiar colegilor?".

A rîs de Latovlevici
În toamnă, după Utrecht - Steaua (1-1), a spus despre Latovlevici: "L-a văzut cineva pe teren? N-a fost nici în atac, nici în apărare.E clar că Brandan ar trebui să fie titular de aici înainte în campionat. S-au făcut eforturi mari pentru aducerea lui, nu înţeleg de ce nu joacă în meciurile de Liga 1".

Atac la Duckadam
N-a scăpat nici "Eroul de la Sevilla". Pe lîngă faptul că rîdea de Helmuth Duckadam şi de vestimentaţia acestuia, a fost supărat în primăvară pentru că fostul portar l-a criticat pe Tătăruşanu. Pe un ton superior, MM a spus: "Mă deranjează că Helmuth vorbeşte despre jucătorii noştri. N-ar trebui să o facă. Nu e normal să-l critice pe Tătăruşanu. O să am o discuţie cu el, mai ales că Ciprian n-avea ce să facă la acel gol".

Cu Tudorel Stoica a fost mai diplomat
Cînd a fost deranjat de afirmaţiile lui Tudorel Stoica, fostul manager al Stelei a fost mai ponderat: "Am fost foarte dezamăgit că am fost jignit şi criticat de Tudorel Stoica, omul pentru care am devenit suporterul Stelei. Mă doare enorm că m-a jignit, dar n-o să-i raspund, fiindcă îl respect enorm".


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  05 Octombrie 2011, 22:31

GSP ar putea înfiinţa un folder distinct în conţinutul site-ului sau şi-ar putea adăuga un motto la titlul publicaţiei: "NICI UN ARTICOL FĂRĂ STEAUA!" Nu contează că în cuprins se îndrugă verzi şi uscate, important e doar să fie despre Steaua! De altfel ce altceva decât verzi şi uscate să scrii despre Steaua??!

youshin
youshin  •  05 Octombrie 2011, 19:38

capul ca se placa sabia nu-l taie de aceeia pupincuristi traiesc bine pt ca stau in genunchi mm (ca mai mic nu pot sa scriu) de-te-n si lasane de stelist pur sange din galati esti NUMARUL 1 UNICUL (dar la fatarnicie si prostie )

sica2ro200
sica2ro200  •  05 Octombrie 2011, 19:21

e la menopauza

Vezi toate comentariile (11)
Comentează