FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR a negociat cu Șumudică! Antrenorul a confirmat discuțiile cu ardelenii: "Cu tot respectul pentru Dan Petrescu, eu vă spun asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 09:16

Marius Șumudică (47 de ani) a confirmat interesul ardelenilor de la CFR Cluj pentru el, după ce Dan Petrescu i-a anunțat pe oficialii echipei că va pleca să antreneze în China.

"Da, au fost discuţii, dar aşa, prin intermediari. Dar nu discuţii concrete, nu am ajuns la discuţii de ordin financiar. Să fiu sincer, îmi doresc foarte mult să mă întorc în Turcia şi, din păcate, văd că apar în prima ligă din Turcia mai mulţi antrenori din liga a doua, sunt probleme cu banii.

Impresarul îmi spune că în Turcia sunt foarte multe presiuni politice la cluburi. În fiecare oraș, primăria, autoritățile de acolo îi ajută financiar, de acolo vin banii. Guvernul îi ajută foarte mult", a declarat Marius Şumudică, la TV Digi Sport.

Șumudică ar spune pas unei reveniri în România și pentru că șansele de a avea rezultate în Liga Campionilor sunt mici.

"Cu tot respectul pentru Dan Petrescu, eu cred că şi dacă rămânea, era destul de greu să pătrundă în grupe. Eu, când am luat titlul cu Astra, lotul era mai valoros decât cel de la CFR din acest moment şi mi-am dat seama ce înseamnă Champions League. Am simțit-o pe pielea mea, m-am dus și Copenhaga m-a călcat în picioare", a adăugat Şumudică.

Singura ofertă concretă

"N-am refuzat încă oferta de la Neftci Baku. Sâmbătă vin la București să mai discutăm. E departe ce îmi doresc eu de ceea ce își doresc ei. Și Azerbaidjanul a fost lovit de criză. Orașul Baku e senzațional, dar mie îmi e foarte greu să mă despart de staff-ul meu. Nu vor doi oameni din staff-ul meu, nu au buget. Eu am alături de mine patru băieți deosebiți, pe care nu pot să îi las" Marius Șumudică

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  01 Iunie 2018, 18:54

lot valoros la Astra sau fecesebe =))))......lotul valoros ti-l dau rezultatele ..nu dupa cum se scarpina cineva la ureche

danieliorga2000
danieliorga2000  •  01 Iunie 2018, 15:41

Pai singurul care a facut fata cu sanse de calificare a fost Petrescu.

ray51
ray51  •  01 Iunie 2018, 10:30

E un argument. Greu sa faci fata in UCL cu lotul si cu stilul implementat de Dan.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează