FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la Dinamo: „Am mai avut discuții cu el”

Dinamo ar putea să-l piardă pe Paul Anton +23   FOTO
Dinamo ar putea să-l piardă pe Paul Anton

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 10:08 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 14:02

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a vorbit la GSP LIVE despre campania de transferuri din iarnă și a spus că Paul Anton (29 de ani) ar putea fi o soluție pentru linia de mijloc a echipei lui Edi Iordănescu.

Mijlocașul lui Dinamo ar putea pleca în iarnă de la „câini” din cauza restanțelor salariale, iar clujenii s-ar putea interesa din nou de el, așa cum au făcut-o și în vară, când Anton a preferat formația alb-roșie.

VIDEO Marius Bilașco despre eventualitatea unui transfer al lui Paul Anton la CFR: „Este o variantă!”

„Anton e un jucător care îmi place foarte mult. Poate să fie o soluție și pentru echipa națională, Poate fi o variantă și pentru noi! Nu știu care va fi viitorul lui. Înțeleg că sunt probleme la Dinamo și o parte dintre jucători ar putea pleca. Evident că ar putea fi un interes de la noi, mai ales că am avut discuții cu el înainte să ajungă la Dinamo”, a declarat Bilașco la GSP LIVE.

1.000.000 de euroeste cota lui Paul Anton, potrivit transfermarkt.com

Anton a ajuns la Dinamo în vară, liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Samara. A mai evoluat la Gloria Bistrița, FCM Tg. Mureș. Pandurii, Getafe și Anzhi. În acest sezon, are 8 partide și două goluri.

Pe postul de mijlocaș defensiv, CFR Cluj are doi jucători: Ovidiu Hoban (37 de ani) și Wiliam Soares (31 de ani).

Citește mai multe știri din Liga 1:

Veste uriașă pentru jucătorii lui CFR Cluj! Ce primă vor încasa după victoria cu FCSB: „Anunț public asta! CFR are ADN de campioană”

Ziua judecății la Dinamo! Doi spanioli urmează să fie dați afară azi, în ședința Consiliului de Administrație

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
creeperno
creeperno  •  14 Decembrie 2020, 22:45

1 milion de euro si e al vostru

dodo001
dodo001  •  14 Decembrie 2020, 14:54
Postat de dora pe 14 Decembrie 2020, 13:04

Mai util mi se pare Deian Sorescu.

Da, Nelutu trebuie sa se uite la ce are mai bun Dinamo, macar le da sansa baietilor la o paine mai buna dar cinstita la CFR. Sorescu e bun si el pe postul lui Deac

albub
albub  •  14 Decembrie 2020, 13:44

Asta cu ofertarea jucatorilor de la echipa pe care o intalnesti etapa urmatoare ai invatat-o de la mmelusa? Ai invatat si alte obiceiuri? :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close