FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a reacționat după anunțul făcut astăzi de LPF în privința VAR » Detaliul care i-a impresionat pe campioni

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 18:42

Liga Profesionistă de Fotbal va implementa sistemul de arbitraj video (VAR) la meciurile disputate în Liga 1 în sezonul următor.

Campioana CFR Cluj este prima formație care reacționează în mod oficial la informația lansată de GSP. „Feroviarii” remarcă faptul că formațiile nu sunt nevoite să contribuie la introducerea sistemului de arbitraj video.

Comunicatul emis de CFR 

„Clubul CFR 1907 Cluj salută luarea de poziție a Ligii Profesioniste de Fotbal cu privire la implementarea VAR din sezonul următor, din banii LPF și nu ai cluburilor. Considerăm a fi o luare de poziție corectă, care ne bucură, la fel ca și cea referitoare la problemele din arbitrajul românesc. 

Vrem să asigurăm conducerea Ligii că suntem de acord cu aceste demersuri și vom rămâne alături pentru a ajuta dezvoltarea fotbalului. Avem credința că lucrurile se vor îndrepta și în ceea ce privește comportamentul tuturor celor implicați în fenomen și ne exprimăm speranța că toți cei Liga 1 vom fi solidari”

Vezi și:

EXCLUSIV Lovitură dată de LPF! OFICIAL se introduce VAR în Liga 1: „Cluburile nu vor plăti nimic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
qwerty007
qwerty007  •  02 Octombrie 2019, 02:15

Foarte bine,o sa aibe Var chiar si cluburile cu buget mic !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează