FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transfer răsunător pentru CFR Cluj! Campioana, aproape de a semna cu un atacant cu CV impresionant

Facundo Ferreyra (în alb-albastru), la Espanyol // foto: Guliver/gettyimages
Facundo Ferreyra (în alb-albastru), la Espanyol // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 12:53 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 14:17

CFR Cluj negociază cu atacantul argentinian Facundo Ferreyra (30 de ani), ex-jucător la echipe precum Șahtior Donețk, Newcastle, Benfica și Celta Vigo.

Ar putea fi un transfer răsunător pentru campioana României. Aflată în criză de efectiv pe faza ofensivă, acolo unde 3 atacanți (Denis Alibec, Billel Omrani și Gabriel Debeljuh) sunt accidentați, CFR Cluj negociază pentru a efectua un transfer de urgență, menit să rezolve problemele ofensive.

CFR Cluj, negocieri cu Facundo Ferreyra, fost atacant la Șahtior, Benfica și Celta Vigo

Vișiniii sunt aproape de a semna cu Facundo Ferreyra, fotbalist argentinian care deține și cetățenia italiană, anunță ProSport. Atacantul ar urma să ajungă astăzi la Cluj-Napoca, pentru a semna cu campioana României.

Din informațiile GSP, în acest moment se poartă negocieri între cele două părți, fără vreun acord însă.

Facundo Ferreyra este un fotbalist cu CV impresionant. Crescut de CA Banfield, în Argentina, el a fost adus în Europa de Mircea Lucescu în 2013, pe vremea când „Il Luce” o pregătea pe Șahtior. Antrenorul român l-a antrenat pe Facundo Ferreyra 4 ani la Șahtior, înainte ca acesta să meargă liber de contract la Benfica. 

După 3 ani în care a fost legitimat la echipa din Lisabona, în 2019/2020 fiind împrumutat la Espanyol, Facundo a mers în februarie 2021 la Celta Vigo, unde a rezistat doar câteva luni. Din iulie este liber de contract, astfel că CFR Cluj a putut rezolva transferul său chiar și acum, după încheierea perioadei de mercato.

La ultima echipă pentru care a evoluat, Celta Vigo, Facundo Ferreyra a adunat 13 meciuri și un singur gol. Cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Șahtior, 115 meciuri și 60 de goluri, mai bine de 0,5 goluri pe meci!

VIDEO. Goluri superbe înscrise de Facundo Ferreyra

CFR Cluj l-a transferat și pe Hadi Sacko

Zilele trecute, CFR Cluj a mai adus un atacant. Este vorba despre Hadi Sacko (27 de ani), atacant francez cu origini în Mali.

Hadi Sacko a ajuns la CFR Cluj din calitate de jucător liber de contract. Ultima dată evoluase la Denizlispor, în prima ligă din Turcia. De-a lungul carierei a bifat câteva cluburi importante. A început fotbalul la Bordeaux, apoi a mai îmbrăcat tricoul lui Le Havre, Leeds, Las Palmas și Ankaragucu.

Hadi Sacko a avut apariții la reprezentativele U16, U18, U19 și U20 ale Franței. Conștient că e dificil să își găsească loc în prima echipă a „Cocoșului Galic”, a ales naționala din Mali, pentru care a strâns 3 selecții.

În acest moment, cota de piață a lui Sacko, potrivit Transfermarkt, este 775.000 de euro.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu a pus ochii pe un fotbalist de la Rapid » Conducerea, mandatată să-l transfere urgent!

CFR Cluj, cel mai tare lider din ultimii 15 ani » Start fabulos de campionat pentru elevii lui Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
10205370230483660
Che FeRe  •  02 Octombrie 2021, 09:29

A facut deja vizita medicală la Cluj. Stă foarte bine fizic, mai bine decât se aștepta lumea. Astazi semnează, sperăm. ????????

napocarepublic
napocarepublic  •  28 Septembrie 2021, 17:29
Postat de napocarepublic pe 28 Septembrie 2021, 17:10

Sigur be desfiintam))

Plang fcfcsbeii pana la lacrimi))

napocarepublic
napocarepublic  •  28 Septembrie 2021, 17:10

Sigur be desfiintam))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close