FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Alexandru Chipciu, ironii în serie: „Uitați-vă la Steaua. A avut posesia și, hop!, a venit golul” + „N-am fost pescar în Belgia”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 09:17

Alexandru Chipciu (30 de ani) a revenit duminică seara în Liga 1, evoluând 82 de minute în victoria reușită de CFR Cluj în deplasare cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0. 

La final, mijlocașul le-a răspuns contestatarilor echipei lui Dan Petrescu, care acuză stilul de joc defensiv al campioanei. 

„Avem un lot valoros, e clar! Sunt foarte mulți jucători care rămân și în afara lotului. Am fost asaltați? Au avut două ocazii, dar nu puteau marca 7 goluri. Nu vrem să pasăm ca Barcelona, noi vrem să câștigăm meciul. Nu știu dacă am fost asaltați. 

Ca să câștigi campionatul, trebuie să ai și noroc. Asta e! Degeaba ții posesia, dacă n-ai noroc. Uitați-vă la Steaua cu Chindia, că a avut posesia și, hop!, a venit golul. Deci nu posesia contează mereu”, a declarat Chipciu, la Look Sport. 

Chipciu: „N-am fost pescar în Belgia”

Fost campion cu FCSB și Anderlecht, Chipciu n-a uitat nici de criticii săi, care-l acuză că a revenit în România doar pentru că nu mai poate face față în străinătate. 

„Am jucat 80 de minute după 7 luni. Eu mă pregătesc, alerg. Cred că săptămâna asta am alergat 40 de kilometri. N-am fost pescar în Belgia, am jucat și eu alături de oameni importanți. Am fost și eu antrenat de Kompany, totuși”, a spus Chipciu.

Vezi și: 

PLAY-OFF LIGA 1 // CFR Cluj, favorită la titlu! Cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  24 Februarie 2020, 16:33

Ma *** pe mine de ras la modul cum a comentat acest pescar ce a stat mai mult pe banca în Belgia:))) da boss ai fost pescar ai stat în fund și vedeai cum alții îți dau clasa. Ai venit tu mare vierme în România poate te prinde naționala vreo 2 3 meciuri:))) abia aștept meciul cu Sevilla sa vedem tot asa în poarta o sa stați? :)))) app sa nu uitați trasul de timp din min 5 aduce bucurie:)))) acu vine oferta pentru Dănuț și pleacă :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Februarie 2020, 15:13

pai si ce , n-are dreptate ? ce echipe mai fac posesie jucand ca fc fcsb,fosta Steaua? pase in lateral intre fundasii centrali,inapoi la portar si pase inapoi la portar,dupa care la fundasul lateral...ala o da inapoi la portar,portarul o da la fundasul central , fundasul central o da la mijlocasul central care coboara intre cei 2 fundasi centrali s.a.m.d... pana iese in aut lateral. vintila e antrenor de copii si juniori.

gido
gido  •  24 Februarie 2020, 13:42

e o vorba romaneasca...''norocul si-l face omul cu mana lui''...ei bine , la meciul cu craiova, norocul l-au facut dan petrescu cu mintea lui si chipciu si manea cu picioarele lor...unul i-a introdus in echipa, cei doi au fost coautori la goluri...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează