FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, aproape de un transfer impresionant în plină pandemie » Un jucător emblematic al campioanei, la un pas de revenirea în Liga 1

Culio a părăsit CFR Cluj în ianuarie 2020
Culio a părăsit CFR Cluj în ianuarie 2020

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 18:26

Argentinianul Juan Emmanuel Culio (36) ar putea reveni la CFR Cluj pentru a disputa un ultim sezon înainte de retragerea din cariera de fotbalist.

Deși a revenit în țara sa natală, Argentina, în urmă cu doar patru luni, mijlocașul central ar putea reveni în curtea campioanei României din vară.

„Culio e un jucător pe care şi Dan (n.r. Dan Petrescu) şi noi toţi îl dorim să vină, încă se discută, am discutat cu el şi i-am spus că îl dorim înapoi şi poate din vară va reuşi să vină să joace pentru noi să îşi încheie cariera”, a dezvăluit Bogdan Mara, directorul sportiv CFR, pentru Telekom Sport.

Mario Camora îl cere pe Culio înapoi

Pe lângă Bogdan Mara, și Mario Camora (33 de ani), căpitanul lui CFR Cluj, a dezvăluit că își dorește ca argentinianul Culio să revină în Gruia. „Am vorbit cu el. Le este dor de Cluj, şi familiei lui i-a plăcut foarte mult Clujul. Copiii lui erau la şcoală unde e şi copilul meu. Dacă vine, normal că e bine venit. E un jucător foarte mare pentru echipa noastră şi îl aşteptăm cu braţele deschise”, spunea portughezul în urmă cu două săptămâni la TV Telekom Sport.

Juan Emmanuel Culio a avut parte de două perioade îndelungate în tricoul lui CFR Cluj: mai întâi între 2007 și 2011, când a plecat la Galatasaray, apoi între 2017 și ianuarie 2020, când a semnat cu echipa argentiniană de eșalon secund Quilmes.

CFR Cluj, aproape de un transfer impresionant în plină pandemie » Un jucător emblematic al campioanei, la un pas de revenirea în Liga 1
Juan Emmanuel Culio

30 de goluri și 34 de pase decisivea reușit Culio în 229 de meciuri pentru CFR Cluj

4 milioane de euroa fost cota maximă de piață pe care a avut-o Culio, conform Transfermarkt, în ianuarie 2020

VIDEO. Iuliu Mureșan, amintiri cu Emmanuel Culio: „A fost singurul care a făcut asta!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, șocat de un fost jucător: „ A venit la nunta lui Ropotan și mi-a dat un cadou de 15.000 de euro! Mi-a spus «Te-am iubit»”

Nicolae Stanciu, spre CFR Cluj? Detalii despre supermutarea pregătită de Dan Petrescu în culise + ce spune Anamaria Prodan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
gabryel28
gabryel28  •  06 Mai 2020, 10:51

*** ! Mare transfer! Nesimtitilor si manipulatorilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116538290032900
Alice Popa  •  05 Mai 2020, 20:19

Daca era prezent si Culio CFR defila in dubla cu Sevilla! Rar a avut fotbalul romanesc un jucator atat de bun si un caracter de nota 10!!!

223102608702428
Serge Sand  •  05 Mai 2020, 20:10

Ce știre de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează