FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Balaj, reacție dură după scandările scandaloase de la petrecerea CFR-ului: „Regretabil! Alcool în cantități însemnate. Petrescu, neinspirat”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a condamnat imaginile de la petrecerea ardelenilor de după câștigarea titlului, unde s-au scandat cuvinte jignitoare la adresa Stelei.
Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a condamnat imaginile de la petrecerea ardelenilor de după câștigarea titlului, unde s-au scandat cuvinte jignitoare la adresa Stelei.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2022 20:12 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 20:12

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a condamnat imaginile de la petrecerea ardelenilor de după câștigarea titlului, unde s-au scandat cuvinte jignitoare la adresa Stelei. 

  • CONTEXT: După meciul cu CSU Craiova (2-1), fotbaliștii și staff-ul CFR-ului au mers la restaurantul „Da Vinci” din Cluj, un local de lux ales chiar de finanțatorul Neluțu Varga.
  • Acolo, printre alte scandări, petrecăreții fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”. Între jucători și alți invitați se afla și Dan Petrescu. El este filmat cu spatele și nu se poate observa dacă ia parte la respectivele scandări reprobabile. 
Gigi Becali a anunțat plecarea unui titular din meciul cu Voluntari: „E clară treaba!”
FCSB
Gigi Becali a anunțat plecarea unui titular din meciul cu Voluntari: „E clară treaba!”

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Eveniment regretabil”

„E un eveniment regretabil din punctul meu de vedere. Eu am mai participat la evenimente cu echipa și nu am auzit asemenea scandări, nu au existat când am fost eu. Au fost acolo și câțiva membri ai galeriei, ei au asemenea scandări pe care nu le agreez, pentru că sunt crescut altfel și văd lucrurile diferit. 

Starea de oboseală, entuziasmul, cuvintele spuse din tabăra adversa apropo de modul în care știm sau nu să acceptăm o înfrângere au deranjat. Oboseala și consumul de alcool care a fost în cantități destul de însemnate au dus la acest moment pe care nu-l văd decât regretabil. Nu mă caracterizează. 

Știu că și Dan Petrescu era acolo. L-au prins în mijlocul evenimentelor, a avut neinspirația să nu plece în acel moment de acolo și probabil de aceea apare în imagini, dar nu el a dat tonul”, a declarat Balaj în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Când lucram în televiziune, am fost unul dintre cei care am contestat cu vehemență când la adresa unei persoane din familia lui MM Stoica s-au adresat anumite cântece care m-au deprimat
Cristi Balaj, despre o scandare suburbană a galeriei lui Dinamo în care este vizată fiica lui Mihai Stoica

VIDEO. Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB

Gabi Balint: „N-ai voie să te comporți așa”

Imaginile l-au enervat și pe Gabi Balint, fost coleg cu Petrescu la Steaua între anii 1985-1990.

„Oricât de beat ai fi de fericire, n-ai voie să te comporți așa. Pentru mine a fost un moment în care mi-aș fi dorit orice pe lumea asta să se întâmple, dar numai să nu văd acel lucru și să nu-l văd pe Dan Petrescu în mijlocul lor. 

Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola, Klopp sau pe marii antrenori ai lumii să scandeze asemenea inepții sau tâmpenii, mai ales împotriva celei care te-a crescut? Echipa cu cei mai mulți suporteri din țara asta, da? Ce scuze? Și dacă erai drogat sau beat...”, a spus Balint aseară.

Vezi și?

Cum a văzut Iftime lupta la titlu: „CFR, o echipă pârțâită. Pentru FCSB altul e cuvântul, să nu fiu complet tembel!”
FC Botoșani
Cum a văzut Iftime lupta la titlu: „CFR, o echipă pârțâită. Pentru FCSB altul e cuvântul, să nu fiu complet tembel!”
Dinamoviștii au ajuns în Herăstrău la dineul plătit de Nicu Badea, omul care le-a interzis folosirea siglei! » Apariție spectaculoasă a lui Torje
DINAMO
Dinamoviștii au ajuns în Herăstrău la dineul plătit de Nicu Badea, omul care le-a interzis folosirea siglei! » Apariție spectaculoasă a lui Torje

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
2221464951240175
Stefan Ion  •  19 Mai 2022, 09:02

V-a trebuit ceva timp sa observati, domnule Balaj, ce fel de caracter are antrenorul, pardon, subalternul dvs. In orice societate comerciala ar fi fost sanctionat pecuniar sau chiar ar fi fost demis. Tin cu FCSB, pot intelege orice defulare de stres, insa aici vorbim de lipsa de caracter si educatie a unui personaj care este tot ce este datorita echipei pe ca o injura. In alta ordine de idei, dl Petrescu (fiu de colonel MAPN) nu este alceva decat produsul societatii in general. Societate in care cei ce ar trebui sa fie modele, pentru ca au jucat in occident, se intorc si au impresia ca li se cuvine totul. In incheiere, transmit domnului Petrescu atat : Dane, asa te-a invatat taica-tu, Nea Vasile ? Sa injuri pe cei care te-au facut fotbalist ? Sau e vorba doar ca pe str Parva in bloc la tine in C37 asa se comportau toti ? Nu cred......Pelicanul, Tilica, toti baietii tai din bloc sunt peste tine la caracter !

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  19 Mai 2022, 07:33

Lasă Balaj, ca tu prea le cureți oua la toți " intelectualii ăștia " fotbalul în culise nu este o biblioteca și asta o știi și tu și toți care fii sigur se comporta la fel ,dupa chef sant prieteni la loc și se saluta cu ce mai faci ma p....,Bine dute în....,etc . Traim și vedem,auzim zilnic ce se întâmplă în jurul nostru ,asa ca hai sa nu fim ipocriți!? Iar cu privire la contestării nu te mai obosi , " Struguri sant acrii " ! Aratale clasamentul !

balotelli
balotelli  •  19 Mai 2022, 02:58

"Dan Petrescu este filmat cu spatele și nu se poate observa dacă ia parte la scandări" : ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează