FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, decizie surprinzătoare » Ce vor face vișiniii după Supercupa României

Marius Șumudică și CFR Cluj atacă grupele europene // foto: Imago
Marius Șumudică și CFR Cluj atacă grupele europene // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 20:58 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 20:58

Delegația lui CFR Cluj nu se va întoarce la Cluj-Napoca după Supercupa României, ci va rămâne la București până la plecarea spre Bosnia şi Herţegovina.

AICI, toate detaliile despre Supercupa României

CFR Cluj dispută astăzi Supercupa României, cu Universitatea Craiova, câștigătoarea Cupei României. Marți, la mai puțin de 3 zile distanță, campioana României va juca returul primei runde preliminare din Liga Campionilor, în Bosnia și Herțegovina, împotriva campioanei de acolo, Borac Banja Luka.

CFR Cluj rămâne la București după Supercupa României

Pentru ca jucătorii să nu acumuleze și mai multă oboseală, delegația vișiniilor a decis să rămână la București până la plecarea spre Bosnia și Herțegovina.

CFR Cluj va efectua antrenamentele de duminică și luni la București, urmând ca luni să plece la Banja Luka.

Marius Șumudică a acuzat oboseala

Despre oboseala pe care jucătorii săi ar putea-o acumula a vorbit Marius Șumudică, antrenorul vișiniilor. Acesta a declarat în ziua dinaintea Supercupei României că este mai interesat de un parcurs lung în competițiile europene decât de cucerirea Supercupei.

„Vă spun și acum că pe mine mă interesează mai mult o calificare în Champions League, să am echipa proaspătă. Noi venim la 3 zile după un meci pe o vreme neprielnică, a fost foarte cald, iar jucătorii pierd săruri, minerale, nu e ușor să joci 90 de minute.

Sâmbătă jucăm iar, apoi va trebui să călătorim. Avem doar două zile între meciul de Supercupă și următorul din Champions League. Gândiți-vă ce atmosferă va fi la Banja Luka, acolo sunt 37 de grade Celsius, deci va fi extraordinar de greu”, spunea Șumudică, care speră ca decizia echipei de a nu se întoarce la Cluj-Napoca să fie prielnică.

Citește și:

Bannerul care a creat confuzie pe Arena Națională » Ce au afișat oltenii

Șumudică a schimbat jumătate de echipă: „Ne așteaptă un joc infernal!” + 3 detalii despre „11”-le lui Ouzounidis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iulie 2021, 01:41

In tur CFR a castigat mai mult datorita jocului foarte slab, mai ales in aparare, al bosniacilor. Daca adversarii repeta acelasi joc plin de greseli si in retur, CFR se califica en fanfare. Insa daca la bosniaci primul meci a fost un accident si CFR joaca la fel ca in meciul tur sau ca in meciul cu CSU, s-ar putea sa aiba probleme acolo.

ovidiu1
ovidiu1  •  11 Iulie 2021, 00:57

Da, CFR-ul trebuia sa castige cu 5-0 la Cluj ca sa fie sigura de calificare, o sa fie greu la Bania Luka, nu stiam pe unde e Bania Luka, e in Bosnia Hertegovina, stiu ca tara asta e in Balcani, dar exact pe unde , nu stiu, sper sa n-o puna CFR-ul pe harta cu un rezultat prost. CFR-ul nu e inca in Champions League, ci in calificari pentru Champions League

Vezi toate comentariile (2)
Comentează