FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // EXCLUSIV VIDEO Două mari explicații pentru lipsa fanilor de la meciurile campioanei: „Să fim realiști, U Cluj e prima echipă din oraș”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 13:57

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Lucian Goian (36 de ani), fundașul indienilor de la Chennaiyin, fost jucător la CFR Cluj, a vorbit despre lipsa spectatorilor de la meciurile campioanei României. 

Aproximativ 12.000 de fani au fost prezenți la partida cu Celtic Glasgow de aseară, câștigată cu 2-0, însă această bornă e o excepție pentru „feroviari”, care-și dispută majoritatea meciurilor din Liga 1 cu tribunele aproape goale.

Azi, la GSP Live, Goian a încercat să găsească explicații pentru lipsa fanilor de la partidele CFR-ului: 

„Vorbeam cu Dragoș Firțulescu (n.r - coleg cu Goian în India) și îmi spunea că, dacă ar fi jucat Craiova un astfel de meci important, stadionul ar fi fost plin.  

Am în vedere două aspecte (n.r - vizavi de situația de la CFR). Să fim realiști. Sunt apropiat de ei, dar CFR e a doua echipă din oraș, după U Cluj. Cei de la «U» au mai mulți fani în Cluj. În al doilea rând, cred că prețul biletelor e un pic cam piperat și sunt indulgent când spun asta. 

Cu Celtic n-a fost stadionul plin, dar a fost o atmosferă frumoasă. Galeria lor are scandări frumoase și cred că a fost o atmosferă ok. Știți cum e, e nevoie de calitate, nu de cantitate. Oricum, sunt foarte multe stadioane din România în care vin puțini suporteri. Aici e primul pas în care ar trebui se implice Federația”, a spus Lucian Goian la GSP Live. 

3.100e media spectatorilor de la partidele CFR-ului din acest an, în Liga 1

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // VIDEO Gabi Mureșan, verdict categoric la GSP Live: „Cei de acum n-au cum să se apropie de performanțele lui Paszkany”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
lake1001
lake1001  •  13 Decembrie 2019, 18:14

Dacă jucau cu fscsebe era stadionul arhiplin....aşa nu a fost niciun in interes.

cfrinho
cfrinho  •  13 Decembrie 2019, 18:07

De U Cluj (prima echipa de nicaieri) se vorbeste prin presa doar cand e vorba de CFR, altfel nimeni n-ar sti ceva de ei, acolo sunt penali, cocalari, echipa e intretinuta din impozitele si taxele clujenilor, lasata sa joace pe stadionul realizat si intretinut din banii clujenilor, pe cand CFR(a doua echipa...din grupele Eur.L.) isi plateste singura salariile, isi face si intretine singura stadionul, asigura vizibilitate si imagine Clujului in Romania si in strainatate, n-are fani penali, cocalari, e bine, sa ramanem tot a 2-a si de-acum inainte. :))))

dannyboycfr
dannyboycfr  •  13 Decembrie 2019, 17:29

Imi cer scuze in numele intregii suflari CeFeRiste ca avem o medie de 3100 spectatori / meci, intr-un campionat in care media e de 1800 spectatori / meci ... si mai este si FCSB care are o medie de 1400 spectatori / meci. Restul eterne baliverne de la mancatori de *** pe bat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close