FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHINDIA 1-0

Marius Șumudică, savuros după ce a urcat pe 1 în Liga 1: „L-am făcut șomer pe Arla. Îmi place să avem 5 buline verzi pe Flash” + Young Boys, „o forță”

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 00:35 / Actualizat duminica, 01 august 2021 00:47

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat victoria cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. 

„Sunt mulțumit că am câștigat, menținem linia, avem 3 victorii din 3 și suntem pe primul loc. Am fost puțin supărat în prima repriză, apoi am schimbat sistemul și am dominat jocul. Mă uitam pe statistică, au avut un singur șut pe poartă, dintr-o centrare. Mă bucur că l-am făcut pe Arla (Giedrius Arlauskis, portarul - n.r.) să șomeze. 

Am întâlnit o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu jucători de calitate. Îmi place să mă uit pe Flash (n.r. - site-ul flashscore.com) și să avem 5 buline verzi în dreptul nostru. Și avem!

Am semne de întrebare și nu pot să îmi explic cum acest băiat, Ciprian Deac, poate să joace la asemenea nivel din 3 în 3 zile, să alerge câte 12.000 de metri. La fel și Camora. Aștept mai mult de la Petrila și Costache, care pot da mai mult, și ușor-ușor cred că ne vom putea organiza bine și defensiv. Important este că astăzi am câștigat”, a spus Șumudică, cel care a trecut apoi la meciul cu Young Boys Berna, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. 

Marius Șumudică: „Young Boys, o forță din toate punctele de vedere”

„Urmează un meci extraordinar greu cu Young Boys, va trebui să fim atenți.  Mă uitam și acum, au făcut 0-0 cu Grasshoppers. Au avut 30 și ceva de ocazii de a marca, cu 9 șuturi pe spațiul porții. Au o forță teribilă, întâlnim o forță din toate punctele de vedere și va trebui să fim perfecți dacă ne dorim să avem șanse. 

Acolo jucăm și pe sintetic, care dă viteză jocului, iar ei au jucători de viteză. Va trebui să pregătim această dublă bine”, a mai spus Șumudică la DigiSport. 

Mă bucur că Ciobi și Graovac și-au făcut treaba bine. Camora și Manea la fel, nu am avut probleme. Am improvizat puțin la mijlocul terenului, am jucat cu Fofana #6, care este mai mult #8, dar mi-am dorit să am forță în atac, să punem presiune.

Denis (Alibec) încă nu e pregătit, o să-l vedeți bine pregătit și o să vă dați seama de valoarea lui. Îl cunosc foarte bine, are tot sprijinul meu. Va ajuta CFR-ul. Sunt bucuros, felicit conducerea că a realizat acest transfer

Pe Sigurjonsson l-am odihnit, pe Susic și Rodriguez la fel. Am nevoie de prospețime, avem un lot foarte bine structurat și trebuie să fim foarte atenți.

Publicul la Cluj, indiferent că vin 100 sau 10.000, este foarte cald, aproape de echipă. Dar cu Young Boys cred că avem nevoie de un public numeros, care să susțină echipa, să-și respecte jucătorii. Cred că este momentul să formăm o familie a Clujului, din tot ceea ce înseamnă CFR Cluj, de la femeia de serviciu până la finanțator, plus suporterii, care să fie al 12-lea jucător și care să ne ajute, să dea încredere echipei. Îmi dau seama ce ne va aștepta la Berna, la jocul retur.

- Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Clasament Liga 1: CFR Cluj, lider după 3 etape

Citește mai multe știri din Liga 1:

Înțepături către rivale, dinspre CFR Cluj: „De 4 ani suntem singuri în Europa” + „Cred în karma, ne răzbunăm pe Young Boys!”

Emil Săndoi n-a înțeles o fază din CFR Cluj - Chindia Târgoviște: „N-am făcut niciodată asta. Nici nu o voi face”

Adam Nemec explică de ce a ales FC Voluntari: „Nu am vorbit cu nimeni altcineva”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
dodo001
dodo001  •  01 August 2021, 17:40
Postat de observator_federal pe 01 August 2021, 09:33

Își face Porumboiu echipă nouă la Vaslui, îi va zice Vaslui 1475! (ori chiar Vaslui 10 ianuarie 1475)... Pot încerca și ații să "dea ceasul istoriei înapoi", dar al unora mai jos de anul 800 NU MERGE!! ...

Spre deosebire de alte echipe care sunt clonate, reînființate , CFR-ul chiar a avut continuitate. Râdeți voi de Vaslui, dar CSU de ce nu își pune 2015, Fcsb 2017, asa sa fie clar când au fost înființate. Dar sunt lăsate asa sa inducă în eroare ca sunt contuatoarele Universității Craiova sau Stelei. Falsitate la max

charlie
charlie  •  01 August 2021, 11:21
Postat de Berceni pe 01 August 2021, 08:03

gigist, n-ai ce sa-i ceri.

Ești la post prostovane. Te bagi în seama peste tot doar ca să valideze clona ta. Tot nu ai trecut de alea 3 cuvinte. Întra și pe alte site uri. Poate mai înveți măcar un cuvânt.

charlie
charlie  •  01 August 2021, 11:19

Ăștia au luat locul 1 din a treia etapa și vor rămâne acolo pana la final. Probabil o sa câștige campionatul cu vreo 5 etape înainte de ultimul meci. Bravo lor. Merita.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează