FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-1

VIDEO Ciprian Deac: „Nu merit să fiu la națională, îmi place să fiu realist”

Ciprian Deac +19   FOTO
Ciprian Deac

Articol de , - Publicat duminica, 22 mai 2022 23:47 / Actualizat luni, 23 mai 2022 00:41

Ciprian Deac, „veteranul” de 36 de ani al lui CFR Cluj, a refuzat să intre în vacanță alături de celelalte vedete din Gruia, fiind pe teren 90 de minute în înfrângerea cu FCSB din ultima etapă a play-off-ului, 1-3.

La interviurile acordate la finalul partidei, „decarul” CFR-ului a explicat de ce a insistat să fie pe teren în meciul fără miză cu FCSB. Mai mult, a oferit un mesaj enigmatic în momentul în care a fost întrebat despre o posibilă convocare la echipa națională. Deac a fost marele absent de la prima acțiune sub comanda lui Edi Iordănescu, iar fotbalistul spune că și-a luat definitiv gândul de la prima reprezentativă.

FCSB - CFR Cluj 3-1. Șut din orgoliu » Victorie roș-albastră în fața unei campioane venite la Buzău cu rezervele și fără Dan Petrescu
FCSB - CFR 3-1
FCSB - CFR Cluj 3-1. Șut din orgoliu » Victorie roș-albastră în fața unei campioane venite la Buzău cu rezervele și fără Dan Petrescu

VIDEO Ciprian Deac, mesaj în direct: „Nu merit să fiu la națională, îmi place să fiu realist”

„Mă bucur de fiecare meci, fiecare meci e o sărbătoare. Ce poate fi mai frumos decât să faci în week-end ce ai pregătit o săptămână întreagă? Mă bucur de fotbal, sunt în continuare motivat. Când nu voi mai putea, voi fi primul care va ridica mâna și-i va lăsa locul unuia mai tânăr

Nu am discutat cu Edi Iordănescu. La națională, sunt jucători mult mai tineri decât mine, mai valoroși, care pot ajuta mai mult. Eu nu mai sper la națională, îi las pe jucătorii mai tineri, pe care naționala îi poate ajuta mai mult decât m-ar ajuta pe mine. Nu sună ca o retragere, dar mie îmi place să fiu realist, să văd realitatea. Cred că nu merit să fiu la națională!”, a spus Ciprian Deac, la Orange Sport.

386 de meciurişi 76 de goluri în toate competiţiile a strâns Deac în cele 14 sezoane jucate la CFR

+15 FOTO

Ciprian Deac rămâne încă 2 ani la CFR Cluj

Ciprian Deac a câștigat al șaptelea titlu de campion cu CFR Cluj și va continua să joace în Gruia până în iunie 2024. Mijlocașul nu e printre fotbaliștii cel mai bine plătiți, el încasează 21.000 de euro lunar, un salariu la care se mai adaugă bonusuri.

La 36 de ani și trei luni, Ciprian Deac tot mai are în fața lui cel puțin două sezoane ca fotbalist profesionist. Contractul său cu CFR va expira în iunie 2024, atunci când internaționalul român va avea 38 de ani și jumătate.

Deac a fost foarte important pentru clujeni și în sezonul acesta, a jucat în 38 de meciuri din campionat și a marcat zece goluri. Petrescu nici nu-l tratează ca pe un jucător obișnuit, antrenorul e un fan al lui Ciprian datorită seriozității lui: „Probabil că ar fi ajuns să joace la Real Madrid dacă s-ar fi comportat la fel ca acum încă de la începutul carierei”.

Clubul l-a răsplătit pe mijlocașul-veteran cu un contract până în 2024, un document pe care fotbalistul l-a semnat în ianuarie anul trecut. Pe toată durata pentru care e valabil acordul, 1 ianuarie 2021-30 iunie 2024, Deac încasează 882.000 de euro!

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO + FOTO FCSB - CFR Cluj 3-1. Șut din orgoliu » Victorie roș-albastră în fața unei campioane venite la Buzău cu rezervele și fără Dan Petrescu

VIDEO Au luat în serios duelul! Ultrașii FCSB au aruncat cu torțe pe gazon pentru a semnala mesajul afișat la Buzău

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mickey13
mickey13  •  23 Mai 2022, 11:58

Mai, jos palaria pt omul Deac! Si sincere felicitari pt fotbalistul Deac! Asa cum preciza cineva anterior, daca toti (eu spun ca nu toti romanii, ci pe la 50%) ar avea bunul simt al lui, am fi departe!

laur_gr
laur_gr  •  23 Mai 2022, 09:38

Ce om extraordinar! Daca toti romanii am fii asa, Romania ar fi peste Germania si Elvetia.

ironicc
ironicc  •  23 Mai 2022, 09:05

Bravo ! e mai bine asa . La Nationala nu ai loc , ai nevoie de mai multe tatuaje, mai multe petarde in presa , fumuri de la *** , cote de meleoane de ieuro puse de acelasi fariseu , nume de jucator celebru gen mbape, rochi (a nu se confunda cu Rocky Balboa), da, nu ai sanse cu astia! Respect

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează