LIGA 1  ·  CFR CLUJ

CFR Cluj, comunicat după seismul provocat în club: ce se întâmplă cu Dan Petrescu și Arlauskis + lămuriri despre Minteuan

Dan Petrescu a rămas fără secundul Alin Minteuan. foto: Guliver/Getty Images
Dan Petrescu a rămas fără secundul Alin Minteuan. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 13:38

CFR Cluj, campioana en-titre a României a emis astăzi un comunicat în care a negat că președintele Marian Copilu ar fi părăsit echipa. În Gruia, apele sunt agitate după zgomotoasa ieșire din scenă a lui Alin Minteuan, care l-a contrat dur pe Dan Petrescu. 

Ooficialii „feroviarilor” au oferit detalii suplimentare despre decizia lui Minteuan, „secundul” care a ales să părăsească echipa din cauza unor salarii restante pe care nu și le-a primit.

Cei de la CFR Cluj au vrut să lămurească și situația portarului Giedrius Arlauskis, cel care spunea că își condiționează viitorul la CFR Cluj de rămânerea în club a lui Marian Copilu.  

Comunicatul emis de CFR Cluj:

„Referitor la articolele apărute în mass-media privind situația lui Marian Copilu, dorim să menționăm următoarele: Marian Copilu face parte în continuare din familia noastră, chiar dacă nu se află fizic la Cluj-Napoca. În aceste momente trece prin niște probleme personale, dar după ce le va depăși, iar starea de urgență/alertă îi va permite deplasarea fără restricții între orașe, acesta ni se va alătura la Cluj-Napoca. 

Referitor la articolele apărute despre Dan Petrescu, dorim să menționăm următoarele: Dan Petrescu este și va fi antrenorul echipei CFR 1907 Cluj pentru încă minim 2 ani de zile. În această perioadă grea a fost alături de conducerea clubului și a colaborat cu ea pentru bunul mers al echipei noastre, așa cum a făcut-o mereu de când este la CFR. Singurul lucru pe care Dan Petrescu l-a “confiscat” în România în ultimii ani este performanța. 

În ceea ce îl privește pe Alin Minteuan, dorim să precizăm următoarele: Clubul CFR 1907 Cluj va respecta și aprecia așa cum a făcut-o și până acum orice fost jucător, antrenor sau conducător care a fost alături de club în momentele frumoase, dar și în momentele grele. În această perioadă dificilă pe care clubul nostru și întreg fotbalul românesc o traversează, noi am încercat să rămânem uniți. În astfel de momente grele se văd caracterele puternice. 

(...) Clubul CFR 1907 Cluj își va respecta toate obligațiile față de antrenorul Alin Minteuan, până în ultima zi a contractului său.

În ceea ce îl privește pe Giedriul Arlauskis, clubul nostru dorește să facă următoarele precizări: Giedrius Arlauskis, portarul echipei noastre, se află sub contract cu CFR 1907 Cluj până la finalul acestui sezon, iar după ridicarea restricțiilor de călătorie se va alătura lotului pregătit de Dan Petrescu și ne va ajuta în atingerea obiectivelor noastre. Arla a pus umărul la câștigarea trofeelor din ultimii ani și la parcusul de excepție din Europa, fiind ales portarul grupelor din acest sezon. În toată această perioadă a fost un adevărat profesionist și avem toată convingerea că va da dovadă de același profesionalism și în continuare” - Comunicat CFR Cluj 

VIDEO. Andrei Burcă vorbește despre Dan Petrescu și cum este el ca antrenor: „Cuvântul ”perfecționist” este cel care îl descrie perfect”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:Violeta Alexandru a mers în control fără să anunțe la o instituție. Surpriză totală, nimeni nu era la birou
Libertatea
Comentarii (2)
Alice Popa  •  08 Mai 2020, 18:09

Minteuan zice ca e la zi cu salariile; e vorba de ceva prima amanata. Poate doreste sa fie antrenor principal undeva. Merita, dar putea sa aleaga alta cale.

irriducibili78  •  08 Mai 2020, 15:56

Numai asa puteti spera.daca un club profesionist,cu performante de neegalat in Romania,dupa 89, nu are probleme,geniile de la gsp,incep singura indeletnicire la care se pricep..debiteaza.la comanda frustratilor,din propria initiativa,cu speranta da de,da de.. CFR e prea puternica sa fie destabilizata de niste pseudoziaristi si de caractere ***,gen minteuan..unde este solidaritatea si empatia marelui ceferist minteaun care a urlat dupa bani,pe cand adevaratii campioni,au cedat din drepturile lor,stringand randurile la nevoie..CFR,e pur si simplu prea puternica,indiferent cine ce ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1