FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Situație alarmantă la CFR Cluj » Cel mai bun n-a dat gol de 11 luni!

Billel Omrani nu a mai înscris din decembrie 2019 +42   FOTO
Billel Omrani nu a mai înscris din decembrie 2019

Articol de , , - Publicat marti, 27 octombrie 2020 07:37 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 07:40

Billel Omrani (27 de ani), cel mai bun străin din 2019 în Ancheta Gazetei, nu a mai înscris pentru CFR Cluj din decembrie anul trecut. Cu forma dezastruoasă, francezul și-a făcut zob imaginea excelentă pe care și-o crease, datorită căreia devenise interesant și pentru cluburi din campionatele europene cele mai bune.

Billel Omrani, străinul-vedetă din campionatul românesc în 2019, s-a transformat într-un atacant care nu mai înscrie niciun gol, indiferent de adversar, indiferent de competiția în care evoluează. El nu a mai marcat de pe 1 decembrie anul trecut. Atunci a semnat o reușită într-un egal cu Hermannstadt, 1-1.

A urmat seceta de 11 luni. De atunci a mai apărut în 25 de partide ale vișiniilor, fără să mai conteze prezența sa, fiindcă nu a mai contribuit la rezultate cu niciun gol. Randamentul dezastruos l-a eliminat din echipă. Rondon și Debeljuh sunt atacanții la modă ai Clujului, Omrani a devenit o rezervă utilizată când și când, mai ales în bucăți din meciuri, nu în partide întregi.

Omrani, imperial în sezonul european al lui CFR

Petrescu l-a atenționat încă din sezonul trecut pe francezul talentat și lipsit de ambiție: „Dacă nu se antrenează, nu va mai juca!”. Aportul slab din pregătire îl îngrijora pe Dan, chiar dacă Billel parcurgea atunci o formă excelentă. În stagiunea precedentă, el a marcat 7 goluri în parcursul european grozav al vișiniilor, cu „16-imi" în Europa League.

Realizările din cupele europene îi creaseră o cotă excelentă. CFR spera să obțină minimum trei milioane de euro în schimbul atacantului și existau cluburi interesate de negocieri. Clubul l-a mai păstrat pentru o vreme, cu speranța că forma excelentă a francezului avea să aibă continuitate. Omrani calcula și el că i-ar fi plăcut să se întoarcă în Ligue 1, o competiție în care a mai evoluat în trecut pentru Marseille, clubul în care a crescut ca junior.

A urmat prăbușirea formei și a cotei de piață. Billel ar fi greu de cedat acum chiar și gratis! Nimeni nu e interesat să oferteze un atacant care n-a mai înscris de 11 luni. Singura șansă a lui și a clubului ar fi ca Petrescu să-l scoată din amorțire și să-l transforme iar într-un fotbalist eficient și curtat.

5 meciuria jucat Billel în acest sezon din Liga 1. A fost titular o singură dată, la 1-1 cu Viitorul

Situație alarmantă la CFR Cluj » Cel mai bun n-a dat gol de 11 luni!
Billel Omrani

VIDEO. Dumitru Dragomir, comparație interesantă: „Echipa națională a României nu ar putea să o bată pe CFR!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj, de 15 ori peste FCSB! Statisticile care reflectă nepriceperea lui Gigi Becali

Veste teribilă pentru Dan Petrescu » Ce diagnostic a primit Mike Cestor și cât va lipsi de pe gazon

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
florar
florar  •  27 Octombrie 2020, 14:35

Nu-mi vine sa cred!!!!Ieri Udrea si Craitoiu ii ridicau statuie lui Dan Petrescu pentru ca ar fi ridicat cota jucatorilor...Astazi de ,e marti,la GSP se poarta opusul celor afirmate ieri....

dodo001
dodo001  •  27 Octombrie 2020, 09:25

Ei lăsați, Omrani va marca in meciul cu elvetienii. Veți vedea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează