FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // Lacina Traore, savuros la interviuri: „Nu pot să uit limba română. Dan Petrescu e «tata mea»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 23:07

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Ivorianul Lacina Traore (29 de ani) a marcat primul gol de la revenirea în Liga 1 și i-a mulțumit lui Dan Petrescu pentru încrederea acordată.

„Acest prim gol e foarte bun pentru mine. Nu mi-a fost uşor, dar colegii mei m-au ajutat la antrenament, hai că o să vină, o să vină! Şi acum m-au ajutat mult la acel gol şi sunt fericit. Nu pot să uit limba română. Am venit aici prima dată când eram copil şi nu pot să uit limba care mi-a făcut un nume, Lacina Traore. Pentru un atacant, asta e cel mai important, să dai gol, ca să avem încredere în noi.

Dan Petrescu m-a ajutat mult la Kuban, în Rusia. Îl cunosc foarte bine. E «tata mea». De asta am și venit aici!”, a declarat Lacina Traore la TV Telekom Sport. 

„Lacina s-a antrenat foarte bine, l-am simțit. A jucat destul de bine și înaintea golului. Avea nevoie să marcheze, acum sper să vedem adevăratul Lacina Traore. Mi-a zis că dacă nu îl ajut și îl aduc la CFR, se lasă de fotbal” 
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // FOTO + VIDEO Lacina Traore și Billel Omrani îi îngenunchează pe olteni! Clujenii tranșează în ultimele 20 de minute un derby disputat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
clujcampion
clujcampion  •  20 Octombrie 2019, 08:50

Nu radeti ma ca in ardeal 30% din oameni ar zice tata nea... erted?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează