FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA

CFR CLUJ - CRAIOVA // VIDEO EXCLUSIV George Țucudean a făcut marele anunț: când revine pe teren

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 19:42

George Țucudean, 28 de ani, va fi prezent pe stadion în această seară la duelul dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. Atacantul retras temporar din activitate din cauza problemelor la inimă a anunțat când va reveni pe teren.

Golgeterul ultimelor două ediții din Liga 1 a vândut materiale promoționale suporterilor în fan shop-ul „feroviarilor” de lângă stadion, iar apoi a acordat un interviu reporterului GSP.ro prezent la Cluj. 

„E ceva deosebit să mă întâlnesc cu suporterii. Mă simt bine, sper ca această perioadă să treacă cât mai repede și din decembrie să-mi reiau activitatea. Poate am pus un kilogram, dar nu e o problemă. Am avut o perioadă de repaus total, acum încep să reintru în treabă. Îmi e dor de fotbal. 

Din sufragerie, fotbalul e ușor, dar îmi doresc să revin cât mai repede pe teren. Am mai făcut controale, iar din cantonamentul din Spania voi reveni (n.a - în iarnă). 

Sper că CFR va fi din nou campioană, cu siguranță vom reuși să facem meciuri bune și să câștigăm. Ne luptăm la titlu cu FCSB, Craiova, Viitorul, chiar și cu Dinamo, ați văzut că cei de acolo au început să câștige”, a declarat Țucudean, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

George Țucudean a anunțat că se retrage temporar din fotbal la finalul lunii august. Atacantul a luat decizia după manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, pierdută 0-1 cu cehii de la Slavia Praga. 

9 trofeea cucerit Țucudean în carieră, între care patru titluri naționale, cu FCSB (2015), Viitorul (2017) și CFR Cluj (2018, 2019)

GOLGETERUL ULTIMELOR DOUĂ EDIȚII L1

Atacantul lui CFR Cluj a subordonat lista golgeterilor din ultimele două sezoane ale Ligii 1. În sezonul 2017/2018, a marcat 12 goluri, terminând la egalitate cu Gnohere, iar anul trecut a terminat singur în fruntea listei marcatorilor interni, cu 16 reușite, fiind urmat de Mitriță, cu 13. Niciunul dintre goluri nu le-a marcat din penalty! În actualul sezon, a izbutit doar un gol în L1, dar și punctul victoriei în formidabilul Celtic - CFR 3-4 din preliminariile Champions League. 

Vezi și: 

CFR Cluj - Craiova // Profită Pițurcă? CFR Cluj e pe tobogan! 3 probleme mari în trupa lui Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cfrinho
cfrinho  •  19 Octombrie 2019, 22:55

Te asteptam, Tuculica! Forta CFR!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează