FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Nu există așa ceva!” » Întrebat despre Cristi Manea, Balaj nu s-a abținut: „City sau Bayern? Mai întâi să demonstrăm pe teren!”

Cristi Manea, CFR Cluj // foto: Imago Images
Cristi Manea, CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 10:13 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 10:20

Cristian Balaj, 52 de ani, președintele lui CFR Cluj, confirmă iminenta despărțire de fundașul dreapta Cristi Manea (26), care a ales să nu-și prelungească înțelegerea cu clubul din Gruia.

În vară, după 4 ani și jumătate la CFR Cluj, Cristi Manea va părăsi multipla campioană a României. Contractul dintre părți este scadent în vară, clubul a dorit prelungirea, dar Manea a refuzat toate propunerile. El vrea să prindă un transfer în străinătate, unde a evoluat doar la Mouscron, în Belgia, în perioada 2015-2017.

În această dimineață, președintele clubului din Gruia, Cristian Balaj, a confirmat despărțirea. El a strecurat și o înțepătură la adresa fundașului lateral, având în vedere că printre posibilele lui destinații este vehiculat un club uriaș, Galatasaray.

Ce spune Cristi Manea despre o posibilă trecere la Galatasaray
SEPSI - CFR 1-1
Ce spune Cristi Manea despre o posibilă trecere la Galatasaray

Balaj confirmă despărțirea de Cristi Manea și îl înțeapă pe jucător: „Deocamdată să demonstrăm pe teren!”

„Noi i-am făcut o ofertă, el a refuzat-o. Atât timp cât are contract, noi suntem profesioniști, nu facem așa cum s-a presupus, cum au vrut să creadă unii, că-l vom sancționa pentru că nu a semnat. Nu există așa ceva la noi!

Nu vreau să discut despre destinații, suntem în plin campionat. Am evitat să discut despre Otele, Manea și ceilalți. Deocamdată trebuie să demonstrăm pe teren că merităm să jucăm la Manchester City sau Bayern Munchen”, a afirmat Balaj la DigiSport Matinal.

Manea aparține definitiv de CFR Cluj din septembrie 2020. El mai jucase pentru ardeleni în două mandate sub formă de împrumut, adunând 222 de meciuri și 9 goluri pentru vișinii.

CFR Cluj i-a propus 50% în plus la salariu

Intențiile lui Cristi Manea de a nu semna prelungirea contractului cu CFR Cluj au fost clare încă din iarnă, atunci când fotbalistul a intrat în ultimele șase luni ale angajamentului, ceea ce l-a nemulțumit teribil pe finanțatorul Nelu Varga.

Chiar și așa, Varga i-a propus o creștere salarială de 50%, ajungând la o remunerație de 15.000 de euro, atât cât este noul plafon al feroviarilor, acolo unde se încadrează nou-veniții Tachtsidis, Kader Keita și Omar El Kaddouri.

Manea a refuzat oferta, fiind decis să prindă un transfer „afară”. În august, el va împlini 27 de ani, fiind poate ultima șansă pentru a ajunge la o formație decentă de nivel bun din străinătate.

Mai multe știri din Superligă:

Ilie Dumitrescu îi scoate din lupta la titlu: „Complicat, greu să mai lupte! Să se concentreze la Corvinul”
PLAY-OFF
Ilie Dumitrescu îi scoate din lupta la titlu: „Complicat, greu să mai lupte! Să se concentreze la Corvinul”
Mihai Rotaru, pus pe glume înainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Nici nu știau ce vor! Domnul Șucu cerea experiență VIP. Îi aducem și mobilă de la Ikea”
CSU Craiova - Rapid
Mihai Rotaru, pus pe glume înainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Nici nu știau ce vor! Domnul Șucu cerea experiență VIP. Îi aducem și mobilă de la Ikea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
wolflee
wolflee  •  30 Martie 2024, 11:17

Un fotbalist de portelan !Nu merita nimic mai mult ca Mogos care are si suflet si contact !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează