FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

CFR Cluj - CSU Craiova 1-0 // Campionii nu mai vor să plece din Gruia! Camora și Deac au aceeași dorință: să își încheie cariera la Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 22:48

CFR Cluj a învins-o pe CSU Craiova cu scorul de 1-0 și a devenit matematic campioana României, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Ardelenii cuceresc titlul sub comanda lui Dan Petrescu pentru al doilea an consecutiv. 

Jucătorii campioanei Mario Camora și Ciprian Deac s-au declarat extrem de bucuroși și au anunțat că dorința lor este să își încheie cariera la formația din Gruia. 

„Craiova a început foarte bine meciul. Mă bucur că am câștigat, sperăm ca la anul să câștigăm iar. Au fost momente dificile, dar totul s-a rezolvat și acum sărbătorim. Am semnat un nou contract cu CFR Cluj și sper să îmi termin cariera la CFR Cluj”, a mărturisit Mario Camora, căpitanul CFR-ului.

„Mă bucur foarte mult că am câștigat și acest campionat. Cred că noi am fost echipa care a meritat, am știut ce vrem de la fiecare meci, am fost o echipă matură. La meciul acesta am avut în cap un singur lucru: ca atunci când arbitrul fluieră finalul noi să fim campionii României. Nu îmi pare rău că am rămas aici, CFR-ul este casa mea, mi-ar plăcea mult să îmi închei cariera aici. Antrenorii au depus o muncă titanică, nu e ușor să iei campionatul de două ori consecutiv”, a mărturisit Ciprian Deac.

Stadionul a fost arhiplin și suporterii CFR-iști s-au bucurat alături de favoriți lor pentru noua performanță. 

Citește și:

LiveTEXT CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0 // VIDEO+FOTO Vine titlul #5 în „Gruia”? » Culio a deschis scorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  13 Mai 2019, 11:28

Stadionul nu a fost arhiplin, cine sa-l "arhi-umple"? In rest Camora si Deac sunt demni de respect, doi jucatori care pun osul.

corectu
corectu  •  13 Mai 2019, 07:34

Sa-i vedem in cupele europene.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează