FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI 1-0

CFR Cluj acuză: „Ne uităm și noi. Craiova e puțin împinsă de la spate”

FOTO:.facebook.com/UCVOficial +42   FOTO
FOTO:.facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 09:24 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 11:15

La finalul victoriei cu FC Voluntari, 1-0, Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, și-a îndreptat atenția către rivala CSU Craiova, care a câștigat cu CS Mioveni, 5-2.

Oficialul ardelenilor acuză un ofsaid la primul gol marcat de CSU Craiova și crede că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf este ajutată în lupta pentru câștigarea campionatului. Deși Ivan se afla în ofsaid la primul gol, reușita este valabilă, deoarece balonul a ajuns la el deviat de un adversar care a încercat să-l degajeze. Situația este similară cu golul marcat de Mbappe în finala Nations League, Franța - Spania 2-1, care a declanșat o dezbatere la nivel mondial.

CFR Cluj se ia de rivalii de la CSU Craiova: „Sunt puțin împinși de la spate.”

„Felicitări pentru cei de la Craiova, dar ne uităm și noi... Sunt puțin împinși de la spate. Cu Mioveni, primul gol a fost înscris din ofsaid. Nu a fost?! OK...

CFR Cluj acuză: „Ne uităm și noi. Craiova e puțin împinsă de la spate”
Poziția în care se afla Ivan la primul gol // FOTO: captură DigiSport

Fotbal-șampanie... Felicitări. Dar noi muncim mai mult, ne pregătim și vom vedea ce se va întâmpla în meciul direct.

Avem adversari puternici în acest an. Este un campionat cu multe echipe bune. Atât FCSB, cât și Craiova se vor lupta la campionat”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

Reghe, anunț îngrijorător: „Vom pica la un moment dat”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, așteaptă și un declin din partea echipei sale.

„Mă așteptam să fie greu, veneam după o perioadă cu multe goluri marcate, majoritatea jucătorilor care n-au fost în Cupă n-au fost la 100% în acest meci, s-a văzut că au ieșit din ritm. 

Golurile pe care le-am primit trebuia să nu le primim, au venit după greșelile noastre. Le-am spus jucătorilor să verticalizeze, să evite pasele în lateral. Am mai avut câteva ocazii în repriza a doua, scorul putea să fie mai mare.

Va veni și pentru noi o perioadă în care vom cădea, trebuie să ne pregătim. Celelalte echipe își schimbă felul de a juca împotriva noastră și vom avea probleme”, a declarat Reghecampf la finalul meciului CSU Craiova – CS Mioveni 5-2.

VIDEO  Valeriu Iftime: „Justin Ștefan are un salariu nesimțit, nu înțeleg cine a aprobat asta!”

Citește și: 

Liviu Ciobotariu, după punctul pierdut în minutul 90: „Greu de digerat, suntem frustrați”

Dan Petrescu, uimit de un rival din Liga 1: „Nu știu ce a făcut acolo. E miracol!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
firaldo
firaldo  •  01 Noiembrie 2021, 19:10

Spune oficialul echipei care a câștigat un meci cu un gol în min 90...cu pasa de gol a tusierului :))))

granjan
granjan  •  01 Noiembrie 2021, 09:12

Cei mai în măsură să tragă ”semnalul de alarmă” sunt cei de la CFR, desigur. Lupii moraliști, care sunt extrem de vigilenți în a arăta cu degetul pe ceilalți pe principiul ”hoții strigă hoții!”. Sunt însă convins că Mara nu ne va lămuri vreodată dacă golul cu care au învins ei aceeași echipă a Mioveniului a fost marcat în condiții regulamentare, ba chiar va expune amănunțit momentele celor loviturilor de la 11 m pe care trebuiau să le primească în primele cinci minute ale partidei.

jony_10
jony_10  •  31 Octombrie 2021, 20:33
Postat de wrx. pe 31 Octombrie 2021, 20:14

Stai sa ii bată fcsb la Craiova și sa piardă etapa viitoare cu Farul sa vezi cum dispar clonatii! :))) ai răbdare :)))

Cu speranțele ca pierdem noi rămâneți :)))))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează