FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO-ȘOC // EXCLUSIV E cât un butuc! » Cum arată glezna lui Ciprian Deac, a doua zi după atacul brutal din UTA - CFR Cluj

Deac a fost victima unui atac brutal al lui Damian Isac, cel care a văzut „roșu” abia la sesizarea VAR-ului. +6   FOTO
Deac a fost victima unui atac brutal al lui Damian Isac, cel care a văzut „roșu” abia la sesizarea VAR-ului.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 12:53 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 09:02

Ciprian Deac (36 de ani), „veteranul” celor de la CFR Cluj, a ieșit accidentat cu un sfert de oră înainte de finalul partidei cu UTA, încheiată 1-1. Mijlocașul a fost victima unui atac brutal al lui Damian Isac, cel care a văzut „roșu” abia la sesizarea VAR-ului.

Astăzi, la mai bine de 12 ore de la intrarea arădeanului, Ciprian Deac se resimte în continuare în urma impactului. GSP.ro a intrat în posesia unei imagini cu piciorul simbolului lui CFR Cluj:  glezna lui Deac e umflată cât un butuc, vânătă și tumefiată, fotbalistul acuzând în continuare dureri mari.

E cât un butuc! » Cum arată glezna lui Ciprian Deac, a doua zi după atacul brutal din UTA - CFR Cluj

Ciprian Deac va afla în orele următoare cât de gravă e accidentarea suferită aseară și cât va fi nevoit să stea departe de gazon. Există șanse mici ca el să fie pe teren în returul cu Slavia Praga din Conference League, de joi, la fel ca în următorul duel din Superligă, „acasă” cu Sepsi. 

2 goluriși 4 assist-uri are Ciprian Deac pentru CFR Cluj în acest sezon, în 10 apariții în Superligă

„Roșu” abia după VAR

La o fază în minutul 70 al confruntării UTA - CFR, Damian Isac l-a faultat dur pe Deac, aruncându-se cu crampoanele pe tendonul clujeanului. În primă instanță, Ionuț Coza a acordat doar un avertisment. Ulterior, în timp ce Deac era scos pe targă, a fost solicitat de VAR să revadă faza și l-a eliminat pe Isac, arătându-i cartonașul roșu.

captură Digi Sport
captură Digi Sport
captură Digi Sport
captură Digi Sport
captură Digi Sport
+2 FOTO

Am fost surprins că a arătat cartonașul galben. A așteptat bine, s-a informat, dar apoi a luat decizia greșită, mă așteptam să arate direct cartonașul roșu din limbajul corpului. E atac din spate, cu talpa pe tendonul, pe călcâiul lui Deac, într-o zonă foarte periculoasă. Piciorul e întins, folosit ca o armă, cu crampoanele direct pe câlcâiul adversarului.

- Marius Avram, fost arbitru

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, „săgeți” către UTA: „Au stat 10 minute pe jos în final! Preferam să jucăm prost și să câștigăm”

FOTO CFR Cluj, iertată de un penalty la Arad! Verdictul specialistului: „Îl lovește în mod evident! Decizia corectă, lovitură de la 11 metri!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  11 Octombrie 2022, 17:29

dar un articol despre papeau nu faceti?ala e in gips si sta 4 luni iar agresorul n-a luat rosu.

Cormiz
Cormiz  •  11 Octombrie 2022, 15:49

Cei mai importanți jucători ai lui Dan Petrescu sunt accidentati:Debeliuh și Deac. Sa nu va așteptați la minuni. La prima seminereusita iarăși vretibss-, l izgoniți pe Dan Petrescu. Cel mai înverșunat este unul pe care îl cheamă tot Dan. A pus gând rău nu numai lui Dan Petrescu ci și naționalei. Ce faceți mai. dacă Dan Petrescu bate Slavia și la Cluj, iar România câștiga grupa pentru Euro?

Cormiz
Cormiz  •  11 Octombrie 2022, 15:39

Ar trebui da stea suspendat pana revine Deac. Un nemeritat "cadou" otrăvit și nemeritat pentru Dan Petrescu și CFR.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează