FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul » Anunț tranșant despre plecarea de la CFR Cluj: „Dacă nu câștigi campionatul, ești în pericol!”

Dan Petrescu / Sursă foto: Imago Images
Dan Petrescu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 18:59 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 19:19

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, susține că nu are de gând să plece prea curând din Gruia, unde „feroviarii” sunt în pole-position pentru a cuceri al cincilea titlu consecutiv.

„Bursucul” respinge categoric varianta de a pleca de la CFR, însă e conștient că doar câștigarea campionatului i-ar aduce continuitate. Excelent poziționat pentru a-și atinge obiectivul, Dan Petrescu și-a dezvăluit intențiile.

Dan Petrescu: „Eu nu mai vreau să plec de la CFR Cluj”

„Eu nu mai vreau să plec de la CFR Cluj! Nu are rost să mă gândesc în altă parte. Doar rezultatele mă vor ține, însă, aici. 

Dacă nu câștigi campionatul, ești în pericol! Eu vreau să rămân cât mai mult la CFR Cluj, nu mă gândesc la nicio altă țară sau la altă echipă”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Argeș din această seară

Dan Petrescu a fost aproape de echipa națională

Iarna trecută, tehnicianul a fost dorit de Federația Română de Fotbal pe banca echipei naționale, după refuzurile lui Gică Hagi și Răzvan Lucescu. În cele din urmă, Petrescu a ales să continue la CFR Cluj, după ce patronul Neluțu Varga nu a acceptat ca el să plece fără achitarea clauzei de 400.000 de euro.

Am vrut să mă duc la națională, dar nu a fost posibil. Asta nu înseamnă că sunt nefericit aici. Sunt foarte fericit. Îmi doream să merg la echipa națională. Am fost liber de contract 6 luni, dar atunci nu s-a nimerit. Dacă eram ofertat atunci, aș fi acceptat. Poate și pe un salariu mai mic. Eu voiam să fiu la națională, dar înțeleg și că patronul clubului și-a văzut interesul 

- Dan Petrescu, pe 5 ianuarie

CV Dan Petrescu

Dan Petrescu și-a stabilit viitorul » Anunț tranșant despre plecarea de la CFR Cluj: „Dacă nu câștigi campionatul, ești în pericol!”
Dan Petrescu
  • 54 de ani
  • pe banca lui CFR Cluj din august 2021
  • echipe antrenate: Sportul, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA, Jiangsu, Al Nasr, CFR, Hengfeng, Kayserispor
  • 6 trofee, între care 5 titluri în Liga 1 (4 cu CFR, 1 cu Unirea Urziceni)
  • 8 puncte obținute în grupele UCL cu Urziceni, sezonul 2009/10, locul 3 într-o grupă cu Stuttgart, Sevilla și Rangers; a doua cea mai bună performanță a unei echipe românești în grupele Ligii, după CFR Cluj - ediția 2012/13 (tot locul 3, însă 10 puncte adunate)
  • primăvară europeană cu CFR Cluj în sezonul 2019/20, eliminat de Sevilla în „16-mi”, după 1-1 la general. Andaluzii aveau să câștige competiția

VIDEO Marius Bilașco, despre războiul dintre Meme Stoica și Dan Petrescu

Citește și alte știri de actualitate: 

Dan Petrescu, exasperat înainte de meciul cu FC Argeș: „Nu poți să ai ghinionul ăsta!”

Dan Petrescu le ia apărarea lui Bordeianu și Camora, contestați pentru prestațiile de la „națională”: „Și Messi e criticat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1412418879102421
Gama Calin  •  04 Aprilie 2022, 21:54

Săracul plângăreț,normal ca vrea acum sa rămână la CFR, doar e Rusia in răzbel și cu imaginea praf, așa ca in Rusia, unde ii plăcea lui, nu maimerge jucăria…iar alte campionate nu.l caută ! Il știu toți de maimuțoi pe margine !

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Aprilie 2022, 21:46
Postat de fcsbesteaua pe 04 Aprilie 2022, 21:29

Dan se va plange pana si de greseala celor de la Arges!

Ce nume aiurea ți-ai ales... Mincinos, ca tine.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  04 Aprilie 2022, 21:29

Dan se va plange pana si de greseala celor de la Arges!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează