FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu le ia apărarea lui Bordeianu și Camora, contestați pentru prestațiile de la „națională”: „Și Messi e criticat”

Dan Petrescu
Foto: Imago
Dan Petrescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 18:14 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 19:16

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, le-a luat apărarea lui Mario Camora (35 de ani) și Mihai Bordeianu (30 de ani) după ce aceștia au fost dur criticați pentru evoluțiile avute la meciurile României cu Grecia, respectiv Israel.

Convocați de Edi Iordănescu la prima sa acțiune ca selecționer, cei doi fotbaliști ai clujenilor nu au impresionat cu evoluțiile lor. Aceștia au fost ținta criticilor mai multor voci din fotbalul românesc.

FCSB - CSU Craiova 0-2. Noroc oltenesc + eficiență nemțească » Echipa lui „Reghe Meister” a servit un cocktail letal pe Arena Națională. Clasamentul
FCSB - CSU CRAIOVA 0-2
FCSB - CSU Craiova 0-2. Noroc oltenesc + eficiență nemțească » Echipa lui „Reghe Meister” a servit un cocktail letal pe Arena Națională. Clasamentul

Dan Petrescu a ținut să le ia apărarea însă fotbaliștilor săi și i-a sfătuit cum să reacționeze când sunt criticați. 

„Critici sunt peste tot. Guardiola e criticat, Messi e criticat. Acum, dacă sunt criticați Bordeianu și Camora... eu am fost criticat și sunt toată viața, mai ales de când m-am apucat de antrenorat, sunt criticat non-stop. Ei nu trebuie să fie supărați, eu le-am spus părerea mea. Eu nu-i mint niciodată. 

Dacă mint, n-aș avea cum să lucrez cu ei. Mie îmi place să le spun în față, dacă au făcut un meci bun sau prost. Le-am spus că eu am fost foarte mulțumit de modul în care s-au comportat în ambele meciuri. Chiar n-am ce să le reproșez nici lui Camora, nici lui Bordeianu”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă

Dan Petrescu: „Ei trebuie să facă față criticilor și să mergem mai departe”

Tehnicianul ardelenilor a vorbit și despre ceilalți jucători ai CFR-ului convocați de Edi Iordănescu, Cristi Manea și Andrei Burcă, și despre evoluțiile lor.

„Burcă și Manea... mai ales ce adversar a avut Manea în repriza a doua, pe Solomon. Eu cred că a făcut față cu brio pentru că Manea venise după răceală, nici nu jucase pe la noi prea mult și nu i-a fost ușor. Din punctul ăsta de vedere, jucătorii CFR-ului și-au făcut datoria, dar mi se pare logic să fie criticați. 

Așa este fotbalul. Am văzut că și antrenorul a fost criticat, eu sunt criticat, toată lumea e. Ei trebuie să facă față criticilor și să mergem mai departe”, a concluzionat Petrescu.

Citește alte știri din Liga 1:

Constantin Budescu, primul mesaj după accidentare: „Ne revedem curând!”
FC Voluntari
Constantin Budescu, primul mesaj după accidentare: „Ne revedem curând!”
10 momente demne de menționat după primul meci oficial jucat de Rapid pe noua arenă din Giulești
RAPID
10 momente demne de menționat după primul meci oficial jucat de Rapid pe noua arenă din Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
piet
piet  •  04 Aprilie 2022, 08:30

Dacă în cea ce îl privește pe Camora ,Dan Petrescu, are dreptate, Bordeianu și fotbalul sunt paralele!Este un jucător primitiv, fără viziune, incapabil de a pasa,centra,schimba direcția de joc,nu mai vorbim de driblinguri, șuturile sale în majoritatea lor țintesc luna.

vasileroaita
vasileroaita  •  03 Aprilie 2022, 20:15

Bordeanu și Camora sunt obișnuiți să joace într-o echipă de fotbal. Cu colegi fotbaliști. Ce să facă la Adunătură habarniști Edi?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează